SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

PhaseBox växlar upp

Ingår samarbete med Elektroskandia
Sedan slutet av mars ingår PhaseBox produkter i el-teknikgrossisten Elektroskandias ordinarie sortiment. De båda företagen har nyligen inlett ett samarbete till följd av ökad efterfrågan på PhaseBox produkter inom laddning av laddbara bilar.

– Vi har haft en dialog under några år och på senare tid har vi sett att förfrågningarna ökat hos våra kunder. PhaseBox är nytänkande och produkterna är kompletta, vilket går helt i linje med vad vi vill erbjuda, säger Henrik Stjernstad, produktansvarig E-mobility Elektroskandia.

Laddboxleverantören PhaseBox produkter finns numera till återförsäljning via Sveriges ledande el-teknikgrossist, Elektroskandia. Produkterna har funnits tillgängliga i Elektroskandias sortiment sedan slutet av mars och distribueras i dagsläget från företagets centrallager i Örebro. Henrik Stjernstad arbetar som produktansvarig på Elektroskandia och menar att PhaseBox produkter ligger precis rätt i tiden och passar deras satsning på området E-mobility.

– Sedan en tid tillbaka har vi haft en stadig efterfrågan, nästan uteslutande från elinstallatörer som arbetat med produkter från PhaseBox och varit väldigt nöjda. Det känns otroligt kul att äntligen kunna erbjuda detta i vårt sortiment eftersom vi vet att de är uppskattade hos kunderna, säger Henrik Stjernstad innan han fortsätter:

– Intresset för E-mobility har ökat kraftigt de senaste åren och därför känns vår satsning på ett bredare utbud av produkter inom elbilsladdning väldigt naturlig. PhaseBox har flera fördelar som våra kunder attraheras av, bland annat att en extern jordfelsbrytare följer med och att radiomodulen har en extremt lång räckvidd.

Viktigt steg i rätt riktning
Att samarbeta med större koncerner och grossister är en del av PhaseBox tillväxtstrategi, där det nya samarbetet med Elektroskandia är en viktig del. Elias Sandgren arbetar som försäljningschef på PhaseBox och är mycket positiv till att deras produkter nu finns tillgängliga hos ytterligare en grossist.

– Elektroskandia är en viktig aktör på den svenska marknaden och kännetecknas av god service till sina kunder, något som vi värdesätter väldigt högt. Att finnas i Elektroskandias sortiment är ytterligare ett bevis på att vår produkt är att räkna med, säger Elias Sandgren innan han avslutar:

– Det här året är vårt fokus att öka vår synlighet hos nya kunder och slutanvändare. Förhoppningen är att vi genom detta samarbete kommer att bredda oss och nå nya marknader.

Läs mer om PhaseBox och produkterna här.

Läs mer om Elektroskandia här.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-28
Nu lanseras ny fasadbeklädnad Red Hat introducerar “Policy as Code”Nyöppning av hyvleriet Axalta presenterar partnerskap med SoleraAI revolutionerar arbets­livet, exempel från expert
2024-05-27
Reshoring – hur du flyttar hem produktionen EcoVadis belönar Toyota Material Handling EuropeNyhet – OilQuick släpper ny gripmodulHögkvalitativa produkter inom förnyelsebar energiLEAN gör Swecon ännu mer effektivt
2024-05-24
Optiska mätsystem för modern industriFramstående svetsmetoder & maskiner Effektivitet och precision med vertikala svarvarMaximal flexibilitet för din säkerhetFörstärk arbetsplatsen med ruggade laptops
2024-05-23
Installationstestning som den borde varaNödstopp – Med belyst statusindikationProduktnyheter som måste upplevasAllt du behöver veta om hydraulhammareEtt viktigt verktyg för varje lyftbehov
2024-05-22
Skapa balkar och hela stommar i 3DNyanställda tjejer på SkrotSmart i TrollhättanMissa inte vår senaste nyhet!Hos DynaMate är mät­skalorna i trygga händerVakuumpumpars roll i moderna industrier