Reservdelstekniker till Holmlunds Bil i Avesta

Om oss
Holmlunds Bil är ett familjeägt bilföretag som verkat i Avesta-Krylbo sedan 1964. Idag är vi ett komplett företag med försäljning, serviceverkstad, reservdelar, bilrekond och bilskadeverkstad. Företaget startade sin bana som bilskadeverkstad och är idag södra Dalarnas ledande bilskadecenter, med samtliga försäkringsbolag som kunder. Vi arbetar med alla förekommande bilmärken på marknaden och vi erbjuder våra kunder ett förstklassigt jobb med en gedigen erfarenhet som garanti.

Vi är idag 23 medarbetare och vi är mycket stolta över att kunna erbjuda ett av världens ledande bilmärken, Toyota. Vi är dedikerade till att leverera pålitliga lösningar och att upprätthålla höga standarder inom fordonsbranschen. Vi jobbar löpande med miljöförbättrande åtgärder i vår produktion där Toyota hela tiden är vår förebild.

Dina arbetsuppgifter
Är du på jakt efter en ny utmaning och vill vara en del av ett framgångsrikt företag inom fordonsbranschen? Då är det här en roll för dig!

I rollen som reservdelstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hantera vårt lager av reservdelar samt assistera våra servicetekniker med rätt reservdelar och material vid reparationer och underhåll. Du är involverade i hela processen från kundkontakt till beställning av delar och vägleder kunder för att säkerställa att deras behov uppfylls på bästa möjliga sätt.

I rollen förekommer det sedvanlig reservdeladministration samt regelbundna inventeringar för att säkerställa att lagernivåer är korrekta för att undvika brist eller överskott av delar. Som reservdelstekniker arbetar du i enlighet med företagets riktlinjer och föreskrifter för säkerhet och kvalitet.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid kl 07-16 och tjänstgöringsort är Avesta.

Din profil
Vi söker nu dig som har ett intresse av bilar och en stark känsla för service. Om du har relevant utbildning från fordonsbranschen eller kunskap om fordonsdelar anses det som meriterande, men inget krav.

Vi ser att du är skicklig på att organisera och hantera ett lager av reservdelar på ett strukturerat sätt och har en förmåga att hålla ordning och reda. Snabba och effektiva processer är målet och det uppnår du tillsammans med bra kommunikation med dina kollegor. Som person är du noggrann och trivs i rollen att stötta både kunder och kollegor för att tillgodose deras behov. För att bli framgångsrik i din roll har du en förmåga att ge professionell och vänlig service som skapar förtroende och lojalitet hos våra kunder.

Ansökan
Känner du igen dig i profilen? Tveka då inte att kontakta mig, Fredrik Öhman på 070-821 53 30 eller via mail fredrik.ohman@clwork.se.

Holmlunds Bil samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering och du ansöker till tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se. Sista ansökningsdag är 2024-05-22.

Upplagd: 2024-05-03

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Dalarnas län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 15736
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Postadress
Ny­gatan 12, 3 Tr
80320 Gävle
Region
Gävle
Gävleborgs län
Sverige
Organisationsnummer:
556913-7325
Grundat: 2012
Anställda: 850
Välkommen till Clockwork!

Clockwork såg dagens ljus 2012, när fem personer som arbetat länge inom bemanningsbranschen såg behovet och möjligheten att skapa en unik lokal närvaro. Idag finns vi på fler än 20 orter i Sverige och har lika mycket själ och hjärta på alla ställen. Vi vet att behovet inom industribemanningen ser annorlunda ut i Falun eller i Skellefteå.

Vi har en intern industribemanningsgrupp som är specialiserade på branschen. Med våra unika lokala nätverk och rika kunskap om branschen är vi en oslagbar partner för dig som vill rekrytera eller bemanna personal.

Sedan starten har över 200.000 människor sökt jobb hos oss, chansen är stor att vi känner någon som är precis rätt för ditt företag. Vi jobbar bara med bra människor och vet att det är engagemanget som är nyckeln till framgång.

För dig som söker jobb har vi massor att erbjuda, oavsett om är på jakt efter ett jobb som Business Controller i Söderhamn eller som montör i Avesta. Vi prioriterar snabba och flexibla processer för både kandidat och företag.

Vi har det lilla företagets personlighet och de stora företagets affärsmässiga trygghet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Viktoria Lindquist
0733512764
Petter Lundgren
0733512707
Maria Lehnbom
Marknadsområdeschef
0733512710
Jan Johansson
0733512702