Postadress
Västberga­vägen 41
12630 Hägersten
Besöksadress
Västberga­vägen 41
12630 Hägersten
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556095-1450
Grundat: 1956
Anställda: 200
Debe Flow Group består av företag med spetskompetens inom respektive område. Som grupp kan vi tillsammans leverera såväl helhetslösningar och tjänster som enskild produkter till våra kunder. Sedan år 2024 har vi även en underkoncern vid namn Debe Infra Group där företagen Vermeer Viking och TerraRoc ingår.

Debe
Moderbolaget inom Debe Flow Group. Med specialiserade och noga utvalda produkter är vi er partner för rent vatten, avlopp och geoenergi. I Debe ingår starka varumärken såsom Perfecta och Termoventiler.

Matsco
Matsco är ett bevattningsbolag som specialiserat sig på bevattningsanläggningar till golfbanor, kyrkogårdar, parker och fotbollsplaner. Matsco genomför nyinstallationer av bevattningsanläggningar, säljer reservdelar och servar befintliga anläggningar. Företaget förvärvades av Debe Flow Group under 2022. Matsco är sedan 2024 även verksamma i Finland.

Pemtec
Pemtec är ett dotterbolag inom Debe Flow Group-koncernen. Genom Pemtec är vi en av Nordens ledande leverantörer av produkter för bergvärme, jordvärme, sjövärme, tryckavlopp, tryckvatten och kabelskydd.

Vermeer Viking
Vermeer Viking är den officiella återförsäljaren av Vermeers maskinprogram och produkter i Sverige och Norge. Sedan sommaren 2023 ingår Vermeer Viking i Debe Flow Group och har därigenom fortsatt leverera produkter, maskinprogram och service i världsklass. År 2024 startade Debe Flow Group en ny underkoncern, Debe Infra Group, där Vermeer Viking tillsammans med TerraRoc utgör stommen.

TerraRoc
TerraRoc är marknadsledande inom produkter för borrande grundläggning och brunnsborrning. TerraRoc är globalt välkänt tack vare ett kontinuerligt arbete med FoU, nära samarbete med marknaden och noggrann kvalitetskontroll i produktionen. TerraRoc Finland Oy och TerraRoc UK förvärvades av Debe Flow Group under 2023. I början av 2024 bildades även TerraRoc Nordic vilket föranledde att underkoncernen Debe Infra Group tog form, där både TerraRoc och Vermeer Viking ingår.

Välkommen att kontakta oss!

info@debe.se
08 628 11 85
www.debe.se

Certifieringar

ISO 9001:2000

Kontakter

SOFIA BAAGÖE-LARSEN
073-511 78 02