Lantmännen Maskin AB Region R30 – Visby

Postadress
Färjeleden 5
62158 Visby
Region
Gotland
Gotlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556005-7639
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Lantmännen Maskin AB

Lantmännen Maskin representerar de starkaste varumärkena på marknaden för lantbruksmaskiner. Här hittar du ett brett maskin- program för små och stora gårdar, skogsbruk och entreprenad. Såväl leverantörer som produkter är noga utvalda för att ge dig lägsta totalkostnad. Med ansvar från import till försäljning

När du väljer Lantmännen Maskin som affärspartner ska du veta att vårt ansvar täcker hela kedjan från import till försäljning, reservdelar och service. Maskininköp är stora och viktiga investeringar och vi är övertygade om att kvalitet betalar sig i längden. Därför satsar vi på långsiktiga relationer med såväl kunder som tillverkare/leverantörer.

Alltid nära dig

En rikstäckande organisation med maskinförsäljning och serviceställen gör att du alltid har kunniga säljare och servicetekniker nära dig. Specialistutbildade tekniker står beredda att ge snabb service, antingen på någon av våra 60 verkstäder runt om i landet eller via våra servicebilar. Ett 30-tal samarbetspartners runt om i landet är också redo att hjälpa till. Inte minst viktigt när det är högtryck i lantbruket. Vårt centrallager för reservdelar finns i Malmö och här anpassas öppettiderna efter säsong.

Kontakter

Håkan Westberg
+46706844117
Håkan Olofsson - Visby
+46 10 556 23 31
Magnus Franzén - Visby
+46 10 5562336