Postadress
Box 81
42121 Västra Frölunda
Besöksadress
Lantmils­gatan 2
42137 Västra Frölunda
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556623-7839
Grundat: 1994
Anställda: 1
Välkommen till QH-system AB

QH-system startades 1994 och har sedan 1997 egen tillverkning av SPILLVAC® spillsugar. Sedan 1996 representerar vi Abanaki Oil Skimmer Corp. och deras oljeavskiljare i samtliga EU länder. 2009 fick vi erbjudandet att representerar Nex-Flow Corp. som tillverkar luftflödesförstärkare som halverar ljudnivå och luftförbrukning vid användning av tryckluft.
Alla produktgrupperna har en bredd som saknar motsvarighet hos andra tillverkare.

Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

ABANAKI, USA (Generalagent)
OLJEAVSKILJARE MODELL OLJESKIMMERS DET ENKLA SÄTTET ATT SEPARERA OLJA FRÅN PROCESSVATTEN Oljeavskiljare modell oljeskimmer från Abanaki är mycket effektiva, kräver minimalt underhåll och är enkel att monter. Oljeavskiljaren är av band, slang eller skivskimmertyp och består av en enhet som lyfter upp och separerar olja från vatten utan pumpar eller filter. Lyfter oljan från djup på 100 mm likväl som 30 meter. APPLIKATIONER Kylvätsketankar, Industritvättmaskiner, Vattensumpar, Oljefällor, Diskanläggningar, Tvättanläggningar, Spolplattor, Försteg vid filtrering, Reningsverk, Sjöar, tjärn och bassänger.
BLOVAC, Australien (Generalagent)
Vakuum och blåspistoler
Nex-Flow, Kanada (Generalagent)
HALVERAR LJUDNIVÅN OCH LUFTFÖRBRUKNING. Blåsknivar, blåsmunstycken, coandarör, injektorer och vakuumpistoler för renblåsning, kylning, torkning och vakuumtransport. Driftsäker och kompakt utrustning från Nex Flow. Enkel att montera, underhållsfri och i vissa fall återbetalar sig utrustningen på några dagar.
SPILLVAC, Sverige (Generalagent)
KRAFTFULL TRYCKLUFTSDRIVEN VÅTSUG ERSÄTTER ELLER SOM ETT KOMPLEMENT TILL ABSORBENTER. Kraftfull tryckluftsdriven våtsug för alla typer av spill som skall återanvändas, återvinnas, destrueras eller deponeras. SPILLVAC finns i utförande för montage på standardfat, som våtsug med tömningspump eller annan funktion som gör den enkel att tömma. SPILLVAC är ett registrerat varumärke inom EU. Certificate of registration No 012136966.

Certifieringar

AAA

Kontakter

Martin Johansson
031 45 65 65