SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Affischer i egen design hos Skyltmax

Nu lanserar e-handelsföretaget Skyltmax.se en ny produkt! Skylttillverkaren erbjuder nu affischer eller posters som kunden själv kan designa på hemsidan.
Affischer – för företag och privatpersoner
Affischer erbjuds i storlekar från 10 x 10 cm upp till 4 x 1,2 meter. Affischer i storformat lämpar sig perfekt för verksamheter som vill synliggöra en kampanj, ett event, en produkt eller tjänst på ett enkelt och prisvärt sätt. Affischer kan enkelt sättas upp på dörr, anslagstavla eller fönster, men också ge liv åt en tom vägg. Många väljer t.ex. att inreda hemmet eller arbetsplatsen med snygga posters.
I webbverktyget, Skyltomaten, är det möjligt att designa sin egen affisch eller poster genom att ladda upp egna bilder och lägga till text, färg och typsnitt efter egen önskan. Det går att utforma reklamaffischer, kampanjaffischer, valaffischer, konsertaffischer, butiksaffischer och mycket mer. Materialet kan användas både inom- och utomhus och består av fotopapper som printas med digitaltryck.
Om Skyltmax
Skyltmax erbjuder en mängd olika skyltprodukter inom både print och gravyr. Sortimentet innefattar allt från namnskyltar i olika material och utföranden till skyltning i storformat såsom vägskyltar, banderoller och rollups. Designverktyget, Skyltomaten, erbjuder en mängd designmöjligheter och har utökats med fler funktioner för att användaren ska kunna skräddarsy sina skyltar efter egen önskan.
Skyltmax säljer idag skyltar till 17 olika marknader, både inom och utanför Europa. Sedan starten 2008 har över tre miljoner skyltar levererats till fler än 80 länder världen över. Med lokalanpassade hemsidor har Skyltmax lyckats skapa de rätta förutsättningarna för att nå ut till en så bred grupp som möjligt. För mer information, besök Skyltmax.se.
Kontaktinformation
Postadress
Fläskebo­vägen 5
43891 Landvetter
Region
Härryda
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556756-8760
Grundat: 2008
Anställda: 60
Designa din egen skylt online eller kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi erbjuder skyltar och prints av alla möjliga slag, helt enligt dina behov och önskningar.

Hos oss kan du beställa både som privatperson och företag. Vårt främsta mål är att du ska hitta det du söker, oavsett det handlar om en skylt eller hundra.

Kontakta oss om du behöver tips och råd, har frågor, önskar en offert eller vill ha hjälp med att lägga en beställning. Det går naturligtvis bra att själv utforma egna skyltar direkt i vårt designverktyg, Skyltomaten!

Kontakter

Anna-Lotta Karlsson
031448178

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN