SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Attraktiv kontorsmiljö lockar efter pandemin

Företag som inte justerar kontoren till det nya normala riskerar att stå med kontorslokaler anpassade efter det “gamla vanliga”.
Måndag 14 juni lanseras Merry Monday, en ny expertiskombination av ledarskap, inredning och neuroestetik som hjälper företag att skapa kontorsmiljöer för arbetsplatser efter pandemin.

Framtidens arbetsplats debatteras intensivt nu. Med en önskan om fortsatt distansarbete och hybridlösningar tvekar dock många att ta beslut om hur företagens kontorsytor bäst ska utformas.

- Det är dags att bestämma sig för hur kontoren ska se ut! Rätt utformade kan de bli rent magnetiska och stimulera medarbetarnas engagemang, kreativitet, psykologiska trygghet, välmående och vilja att pendla till kontoret efter pandemin, säger Mia Öhrn, ledarskaps-/inredningsstrateg och samskapare av Merry Monday.

Som för så många andra komplexa utmaningar krävs en kombination av kompetens. I detta fall räcker det inte att antingen tala ledarskap eller inredning eller varumärke. Expertis inom alla dessa områden måste kombineras, vilket Merry Monday erbjuder.

Undersökningar visar att efter pandemin vill medarbetarna:

• jobba på kontoret 2-3 dagar i veckan.
• utföra fokuskrävande och administrativa arbetsuppgifter ostört, gärna i hemmet.
• komma till kontoret för att samarbeta med kollegorna (ca 90%!)

Kontorsmiljöerna behöver alltså vara vackra, inspirerande och utformas för möten mellan kollegor och kunder, så att nya idéer kan växa tillsammans. Ju bättre anpassad kontorsmiljön är för denna omställning, desto effektivare start efter pandemin.

- Merry Monday! Tänk dig en kontorsmiljö som är så härlig att varje måndag känns som ett varmt välkomnande. Efter pandemin finns ett gyllene tillfälle för företag att skapa en sådan känsla, säger Lena Nyholm, inredningsdesigner och samskapare av Merry Monday. Vi gör inte det gamla vanliga, vi skapar det nya härliga.

Mia Öhrn
Ledarskaps-/Inredningsstrateg
mia.ohrn@merrymonday.se
+46708364200

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Så maximerar du ditt sparande Serviceföretaget PIMA lanserar utbildningNy medarbetare på Binosight
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884