SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Beijer sätter guldkant på hantverkarens vardag

En av marknadens bästa kundklubbar
Beijer erbjuder en av marknadens bästa kundklubbar för proffskunder, där man som medlem får poäng på alla köp*, i alla butiker och på köp via E-handel.

Är man medlem i Beijers kundklubb för proffs samlar man inte bara poäng på alla sina köp, man får även tillgång till en hel del andra fantastiska förmåner. Principen är enkel, ju högre nivå du har desto fler förmåner får du tillgång till! Det finns tre olika nivåer, brons, silver och guld. Nivåerna baseras på inköp per anställd gjorda under rullande 12 månader. Beijer bygger dom som bygger och är därför måna om att erbjuda tjänster som ger lojala kunder möjlighet att också bygga sig själva.

Beijer driver utvecklingen i branschen och ligger i framkant när det gäller digitala tjänsteerbjudanden. En av förmånerna man som guldkund kan ta del av och som Beijer vill lyfta lite extra är möjligheten att tillsammans med en digital byrå, skapa en professionell, snygg och modern hemsida till ett mycket konkurrenskraftigt pris (självkostnadspris). Hemsidan är helt fristående med möjlighet att själv välja domännamn. Som kund äger man hemsidan och är ansvarig för allt innehåll. Köpet av hemsidan sker med Kundklubbspoäng eller på faktura - en engångskostnad och inga månadsavgifter. Som kund kan man genom en proffsig hemsida utveckla sina möjligheter och kanaler till uppdrag samtidigt som Beijer står för driften, så länge man är lojal och bibehåller sin kundklubbsstatus. *gäller ej direktköp.

Vi ställer några frågor till en av Beijers kunder som, med framgång, nyttjat tjänsten ”hemsida för guldkunder” Fredrik Sundberg som äger och driver Felin Byggservice.

Hade ni någon hemsida innan?
Vi startade en ny del i bolaget och vill hålla isär verksamheterna. Därför valde vi att bygga upp ytterligare en hemsida, utöver vår befintliga. Den nya delen behövde en tydlig plattform så vi nyttjade tjänsten Beijer erbjuder och tog tillsammans med deras samarbetsparter fram en hemsida även för Felin Byggservice.

Hade du lagt pengar på att skapa en hemsida om vi inte erbjudit tjänsten?
Ja det hade vi gjort. Jag tycker det känns oseriöst att inte ha en fungerande hemsida.

Hur tycker du det fungerar att vår samarbetspartner administrerar er hemsida?
Det har funkat väldigt bra. Det flyter på sömnlöst och de ansvarar för att hemsidan håller en hög standard när det kommer till layout och sökoptimering.

Vad innebär det för dig?
Nu när hemsidan är upp och rullar gör vi egentligen inte så mycket. Det enda som ligger på oss är om vi vill uppdatera innehåll på sidan. Vi fick en genomgång vid uppstarten och det är inga konstigheter om man vill byta ut text och bild. Det är väldigt lätt gränssnitt. Annars flyer allt på, vilket är skönt - då kan vi fokusera på det vi är bra på.

Vad tror du din hemsida skapar för värde för dig och varför tror du det behövs?
Jag tror att en proffsig hemsida behövs för att bygga seriositet och givetvis för att göra företaget tillgängligt med kontaktuppgifter och vad vi gör. Hemsidan blir på ett sätt första intrycket. Ansiktet utåt. Många kunder söker på nätet och då är det viktigt att man är synlig och ger seriöst intryck.

Är du intresserad av hjälp från Beijer för att skapa en professionell, snygg och modern hemsida? Logga in i poängshoppen i kundklubben för att göra din beställning eller kontakta din säljare så berättar vi gärna mer!

Saiva Zalkalns
Kommunikationschef
saiva.zalkalns@beijerbygg.se
070 297 37 76

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd