SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Byggmax expanderar – sex nya butikslägen klara i Sverige

Efter ett rekordår i fjol bekräftar nu Byggmax två nya butikslägen i Alingsås och Lindesberg, vilket ger byggkedjan sex nya butiker i Sverige inom det närmaste halvåret.
Byggmax har tidigare meddelat att man öppnar i Leksand, Tanums shoppingcenter, Borgholm och i Finspång. Sammanlagt skapar de nya butikerna närmare 35 nya arbetstillfällen.

– Vi är oerhört glada över att öppna sex nya butiker i vår och sommar, och hoppas på ännu fler för hela Byggmax under 2021. Nu kan vi ge fler hemmafixare tillgång till bra byggvaror till låga priser och samtidigt bidra till nya arbetstillfällen, säger Elliot Lindberg, Sverigechef på Byggmax.

Byggmax följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har under pandemin infört en rad åtgärder för att skapa en så trygg butiksmiljö som möjligt för både kunder och medarbetare.

– Vi försöker ständigt att hitta nya sätt att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för både kunder och medarbetare att vistas i våra butiker. Vi har bland annat infört möjligheten att betala direkt från bilen och vi testar också ISCAN i några av våra butiker, så att kunden enkelt kan scanna och betala varorna direkt i mobilen och enklare hålla avstånd, säger Elliot Lindberg.

De nya butikerna i Alingsås och Lindesberg kommer tillsammans att sysselsätta närmare 11 personer. I likhet med Byggmax övriga anläggningar kommer kunderna ha gott om utrymme att röra sig på – både i Alingsås och Lindesberg beräknas den totala tomtytan mäta ca 7 000 kvm. Liksom i alla Byggmax butiker finns en rymlig drive-in där kunden enkelt kan lasta sina varor själv.

– Tack vare att vi har stora anläggningar och ett koncept där våra kunder plockar de flesta varorna utomhus, är det möjligt att besöka våra butiker på ett tryggt och enkelt sätt. Vill man hellre handla hemifrån finns hela butikssortimentet online, med hemleverans eller kostnadsfri upphämtning i butik, där vi plockar ihop varorna åt dig, säger Elliot Lindberg.

För mer information, vänligen kontakta:

Elliot Lindberg, Landschef Byggmax Sverige
Mobil: 076-119 01 12
E-post: elliot.lindberg@byggmax.se

Byggmax
Box 6063 171 06 Solna
08-514 930 60
http://www.byggmax.com
info@byggmax.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Träffa oss på Nordbygg! Magnus Ericsson, SwerockToppkvalitativa grävlastare från Lännen
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN