SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Cisco satsar stort på mindre företag

Under sitt årliga event Partner Summit presenterar Cisco en ny satsning helt riktad till mindre företag – med ett anpassat produkt- och supporterbjudande, och ökade partnerinvesteringar.
Mindre företag jobbar ofta på ett smart sätt, men många av dem är också oroade över komplexitet och att implementera ny teknik. Historiskt sett förknippas Cisco främst med större organisationer. Med den här satsningen kommer Cisco framöver att kunna ge snabbare stöd till segmentet Small Business.

Satsningen är högaktuell. Småföretag står idag för två tredjedelar av världens samlade BNP. Samtidigt är de företagens utmaningar större än någonsin, med medvetna kunder som är vana vid smarta och välutvecklade digitala tjänster, kundservice på toppnivå och enkla gränssnitt. Med moln- och webbaserade applikationer är ett pålitligt och säkert nätverk av yttersta vikt.

– Förändringen sker otroligt snabbt idag, och företag oavsett storlek kämpar med liknande utmaningar, att fortsätta vara relevanta, konkurrenskraftiga och effektiva. Cisco vill att samma verktyg för att underlätta den resan ska vara lättillgängliga även om du inte har en stor organisation, med fokus på enkelhet och användarvänlighet, säger Niklas Golve, områdesansvarig för Cisco i Sverige.

Bland nyheterna i programmet finns:
- Virtual Demand Center (VDC): VDC genererar affärsmöjligheter till partners genom flera olika kanaler, exempelvis genom marknadsaktiviteter och online. För kunder ger detta snabbare svarstider och direkt tillgång till expertis.

- Nya Perfom Plus-incitament: Ett nytt globalt incitament, som belönar partners som fokuserar på små och mellanstora företag, och erbjuder kvartalsvis utbetalning av marknadspengar. Cisco ökar också investeringen hos partners som visar tillväxtsbeteenden, men kanske inte kan dra nytta av andra incitament. Det här incitamentet startar hos Cisco under det tredje finansiella kvartalet 2020.

- Nya CMSP Express-program: Ett omdesignat tjänsteprogram för managerade tjänster och molnet som underlättar för Managed Services Providers att sälja till småföretagarkunder.

- X-Sell tillgängligt globalt: En säljcommunity skapad genom investeringar tillsammans med partners för att tillsammans nå ut till småföretagen och skala bättre.

- Smidigare registrering av affärer: Snabbare godkännande av affärer under en viss storlek, som möjliggör för partners att agera snabbt.

Slutligen visar Cisco upp en nydesignad produktsvit specifikt framtagen för småföretag. Cisco Designed for Business kommer erbjuda lösningar som gör det möjligt för småföretag att ansluta, beräkna och samarbeta på ett säkert sätt. Nya tillägg i portföljen inkluderar Cisco Business trådlösa accesspunkter, en ny Meraki Go full stack och Catalyst 1K, en instegsmodell som kompletterar det större utbudet av Catalyst-switchar.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN