SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ett upplyftande samarbete

Hidral och Translyft ingår ett nytt partnerskap som kommer att ge tillväxt och gemensam utveckling för båda företagen, samtidigt som det möjliggör bättre fokus och expansion av båda verksamheterna.
I all enkelhet kommer partnerskapet att leda till att Translyft, Danmarks största tillverkare av hissbord, kommer att kunna erbjuda det breda utbud av varu- och personlyftar, fordonslyftar samt handikapp- och servicehissar som spanska Hidral är känt för att tillverka. Å andra sidan kommer Hidral att kunna erbjuda Translyfts stora portfölj av lyftbord, där särskilt lyftbord för logistik, livsmedel och läkemedel är lovande på Hidrals marknader och kundbas. Vi är övertygade om att detta tillvägagångssätt, som innebär ett utbyte av kunskap och kulturer, kommer att berika båda företagen.

Translyft och Hidral är överens om vikten av dessa produkter, som båda företagen historiskt sett har tillverkat själva. Kvaliteten, priset och bredden på sortimentet gör detta till en högprioriterad affärsmöjlighet som kommer att gynna båda företagens många handelspartner. Hidral och Translyft har därför byggt broar för att samarbeta och skapa en stor utveckling inom en snar framtid.

"Jag är glad att vi har hittat varandra. Hidrals portfölj kompletterar vår perfekt och bidrar till att vi har den mest kompletta portföljen av lyftlösningar över 500 kg. Vi kan också vara säkra på att varje produkt tillverkas med specialiserad kunskap och i produktionsanläggningar och med ett kvalitetstänkande som vårt eget. Därför är vi engagerade i att sälja Hidrals produkter i norra Europa." Jens Egelund, VD och delägare, Translyft A/S.

Nästa steg är att föra de kommersiella planerna vidare. Medan vi uppdaterar vårt försäljningsmaterial och våra webbplatser kan potentiella kunder kontakta oss på tel. 9886 4900 för att få veta mer - vi är redo att hjälpa till.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Katrine Bak Samallo
Marketing Coordinator
+ 45 9647 4630
kb@translyft.com
Kontaktinformation

TRANSLYFT A/S

Postadress
Aalborgvej 321
9352 Dybvad
Region
Danmark
Organisationsnummer:
DK15201304
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till TRANSLYFT A/S

TRANSLYFT kan leverera rätt lösning för din arbetsplats, oberoende av var i processen den behövs.

Hos ankommande och avgående gods kommer varor till företaget eller skickas iväg. Här ligger fokuset på att hitta ett mer ergonomiskt och effektivt sätt att flytta varorna till och från långtradare och lastbilar. Detta kan exempelvis uppnås genom att man kompenserar för nivåskillnaderna med en höj- och sänkbar lastkaj och därigenom optimerar lastningen och lossningen av långtradare på kortare tid.

I lagerhantering är det av avgörande vikt att enkelt komma åt varorna men samtidigt utnyttja utrymmet så effektivt som möjligt. Det finns alternativ både för att stapla varor på höjden, men också att dölja dem under golvet, så att de kan höjas automatiskt till golvnivå med hjälp av en fotocell och därmed bli lättåtkomliga för medarbetarna.

Vad gäller produktion och montering befinner vi oss mitt i produktionsflödet, där allt måste flyta smidigt och enkelt. Man kan effektivisera och optimera produktionen genom att lyfta produkten till ergonomisk arbetshöjd för medarbetaren, underlätta åtkomsten till viktiga komponenter eller genom att integrera arbetsstationer.

I packrummet står hanteringen av olika varor i fokus. Här förekommer ofta upprepade lyft, något som kan leda till arbetsskador. För att förbättra och optimera inom detta område är det därför viktigast av allt att se till att medarbetaren på den mest ergonomiska arbetshöjden, för att undvika tunga lyft, vridning av kroppen och andra förfaranden som kan orsaka exempelvis ryggskador.

Välkommen att kontakta oss!

Företagets tjänster/produkter

Maskiner: Försäljning: Lyftbord
Produkter: Lyftredskap

Kontakter

Translyft
+45 98 86 49 00
Bente Frahm Andersen
9647 4618

Filmer

Translyft Hygienic Design

Translyft Hygienic Design
Lyftbord

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-10
Fem skäl att automat­isera avtalsskrivandetFortsatt låg IPO-aktivitet i Sverige och globaltHur påverkar kontoret fysisk och mental hälsaDoxas styrelseordförande avböjer omval K100 aggregatbytes­system introduceras
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
2024-04-04
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web
2024-04-03
Samarbetet Clip-Lok SimPak och Wing Lift™Hallå där Jens KjellssonDen osynliga hjälten Välj rätt grävskopa AMIC Group förvärvar Tramo ETV och Unitrafo