SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ett år efter Sverige­lanseringen

Nu kommer delningstjänsten Camptoo till Danmark
I augusti 2021 lanserades delningstjänsten Camptoo i Sverige och nu - knappt ett år senare - har det blivit danskarnas tur att få ta del av plattformen, via vilken man kan hyra och hyra ut campingfordon.

Stockholm, 20 juni, 2022 – Knappt ett år efter att den Hollandsbaserade delningstjänsten Camptoo blev tillgänglig i Sverige är det nu dags för plattformen att lanseras i Danmark. Pandemin har varit en bidragande orsak till de senaste somrarnas växande intresse att hyra en husbil eller husvagn från privatpersoner, då många valde att semestra på hemmaplan i stället för att resa utomlands.

Genom Camptoo kan semesterfirare som inte själva äger ett semesterfordon nu enkelt, snabbt och säkert hyra en privatpersons husbil, campervan eller husvagn när denne inte använder den. Camptoos tjänst har visat sig särskilt attraktiv för ressugna unga par som vill resa flexibelt och upptäcka många platser under sin semester, barnfamiljer som vill ha “hemmet” med sig på resan, samt par med utflugna barn med mer fritid att resa mobilt under de månader då övriga svenskar befinner sig på hemmaplan.

“Danskarnas entusiasm för campingliv och flexibel turism har ökat lavinartat, särskilt under pandemin. Sverige har sedan länge varit ett av deras favoritresemål, när de väljer att campa utomlands,” säger Fredrik Rofors, ansvarig för Camptoo i Norden.

Med Camptoo hittar du ett fordon för dina behov
På Camptoo kan man välja mellan att hyra en husbil, campervan eller husvagn. Idén bakom delningstjänsten är att ägare av campingfordon av olika slag listar sina fordon på tjänsten under de perioder då de själva inte använder fordonet, varpå reslystna personer som vill hyra en husbil eller husvagn kan söka på webbplatsen efter ett passande alternativ till resan. På så sätt kan husbilsägare tjäna en extra inkomst och ressugna få möjlighet att nyttja en husbil, campervan eller husvagn på det sätt som passar just deras behov.

Korta fakta om att hyra campingfordon via Camptoo
• All kommunikation mellan den som hyr och uthyraren sker via plattformen, från bokningstillfället till återlämning av fordonet.
• Hyresgäst och uthyrare kan känna sig trygga i att fordonen är helförsäkrade under hela hyresperioden till ett värde upp till 2 miljoner kronor.
• Via plattformen sköts betalningar och hantering av deposition. En bokning anses bekräftad så snart du som hyresgäst har betalat handpenningen.
• Användare får tillgång till service och assistans dygnet runt via tjänsten.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare | PR consultant
henrik@nlpr.se | +46 70 598 22 82
Northern Link PR
Banérgatan 12, 115 23 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-17
Nytt AI-verktyg ska öka lönsamhetenTECEs nya Smart Home-system: energieffektivtWästbygg Gruppen avyttrar logistikfastighetByggelement öppnar ny fabrik Trimble's connected For­est Management System
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa