SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Fasadrenovering med SafeReach

Safereach renoverar takfötter och olika typer av problem på fasader.
Fasadrenoveringssäsongen i Sverige har gått mot sitt slut. Men om du behöver fasadarbeten för nästa säsong står SafeReach alltid till ert förfogande. En stor del av det arbete som yrkesklättrarna på SafeReach utför är fasadrenovering.

Hur utför SafeReach fasadarbeten?


SafeReach är inte en traditionell fasadentreprenör, detta eftersom SafeReach använder reparbete för att nå överallt på fasader, till och med där skylifts inte kommer åt. Där en skylift inte kommer åt kan det bli en orimligt kostsamt att placera byggställningar. Därför är fasadarbeten med SafeReach ett kostnadseffektivt sätt då dessa yrkesklättrare kan komma in i trånga gränder och på höga fasader.

Det är även fördelaktigt att anlita SafeReach för att utföra fasadrenovering på platser där man inte vill störa omgivningen, till exempel ovanför en väldigt högtrafikerad väg eller trottoar. SafeReach behöver oftast inte spärra av ett lika stort område på trottoaren som en skylift behöver göra. Arbetsmetoden som SafeReach använder är mycket flexibel. Klättrarna kan lätt flytta mellan olika platser på en fasad för att minimera påverkan på omgivningen.

SafeReach levererar alltid hög kvalitet av fasadrenovering


SafeReach vill alltid leverera en hög kvalitet. Därför utbildar SafeReach alla sina yrkesklättrare inom fasadputs samt fasadreperationer. SafeReach leverar allt från små till stora fasadjobb. Det kan handla om en spricka i fasaden till mer omfattade fasadjobb som färgning av fasadputs.

Vilka är SafeReach


SafeReach utför alltså alla sina jobb hängandes från rep. Detta kallas också för reparbete. För SafeReach innebär detta att de dagligen hänger i selar flera meter ovanför marken. SafeReach kan också tillgodose andra behov inom fallskydd och höghöjdsarbete som inte är fasadarbeten. SafeReach kan till exempel utföra årlig besiktning av fallskyddsutrustning samtidigt som de utbildar inom fallskydd. SafeReach är alltså specialister när det kommer till reparbete.
Kontaktinformation
Postadress
Box 1846
11674 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559063-1601
Grundat: 2016
Anställda: 4
Välkommen till SafeReach AB!

Vi på SafeReach är specialister inom Rope Access-klättring (reparbete) och fallskydd för industrin. Våra kunder anlitar oss för att utföra olika hantverksuppgifter på platser som är svåra eller dyra att nå på andra sätt.

Klättrarna på SafeReach har kompetens inom sanering, underhållning, montage, rostskydd, betongreparation och inspektion. Vi har även säkerhetsledare för industristopp och utför bergssäkring och broinspektioner i enlighet med Trafikverkets utbildningar och föreskrifter.

Inom fallskydd håller våra vana reparbetare utbildningar inom fallskydd, installerar både fasta och tillfälliga fallskyddssystem och vi besiktigar fallskyddsutrustning.

Det som gör oss på SafeReach unika är vårt fokus på tydliga arbetsrutiner och säkerhet genom hela arbetet. Vi har gedigen erfarenhet av att jobba för stora och komplexa organisationer, så vi sköter administration och planering kring arbetet på ett smidigt sätt. Vi har egna anställda och förmåga att ta in fler klättrare på kort varsel. Vår ambition är att vara den mest välorganiserade och säkraste samarbetspartnern inom reparbete och fallskydd för industriföretag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Christina Olander
070-5335291

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Träffa oss på Nordbygg! Magnus Ericsson, SwerockToppkvalitativa grävlastare från Lännen
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN