SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

GROW with SAP

Affärssystem i molnet för medelstora företag
SAP lanserar GROW with SAP, ett nytt erbjudande för att hjälpa medelstora företag med affärssystem i molnet. Det innebär att de får samma möjligheter som världens branschledare, samtidigt som de snabbt kan komma i gång och få löpande uppdateringar.

– SAP:s affärssystem har under lång tid gett världsledande företag fullständig insyn i hela sin verksamhet. Med GROW with SAP tar vi det till en ny nivå för medelstora företag med skräddarsydda lösningar som hjälper dem att växa.

GROW with SAP ger den smidighet och innovation som medelstora företag behöver – inte bara i dag utan för att också kunna vara framgångsrika under kommande år, säger Christian Klein, CEO på SAP.

Under 50 år har SAP arbetat med kunder över hela världen och tagit fram förstklassiga branschprocesser. I GROW with SAP ingår förkonfigurerade funktioner som medelstora företag omedelbart kan börja använda och med hjälp av inbyggd AI och automationsfunktioner kan de snabbt se resultat.

Lösningen omfattar också den publika versionen av SAP S/4HANA Cloud med avancerade tilläggstjänster, tillgång till globala experter och kostnadsfritt utbildningsmaterial som hjälper kunderna att komma igång inom så kort tid som fyra veckor.

SAP Business Technology Platform som också är en del av lösningen gör att kunder kan använda SAP Build för att definiera sina egna processer i molnet. Med SAP Build kan användare skapa företagsappar, automatisera processer och designa webbsidor utan att skriva kod – en viktig möjlighet att själva kunna bygga det man behöver i arbetet.

IDC-undersökningar visar att många snabbväxande medelstora företag behöver teknik som kan utvecklas i takt med verksamheten eftersom de möter samma globala komplexa problem som större företag.

– Med GROW with SAP har SAP anpassat sig till behoven som medelstora företag har när de letar efter en molnbaserad ERP-lösning. Det här erbjudandet ger nya möjligheter att använda SAP:s långa erfarenhet av molnbaserade affärssystem, säger Mickey North Rizza, vice president enterprise software group på analysföretaget IDC.

SAP:s globala partnernätverk kommer också att arbeta med GROW with SAP. Det ger kunderna tillgång till ett stort ekosystem av utbildade och erfarna partner som stödjer deras behov.

Mer information finns på www.sap.com/sweden och news.sap.com/sweden.

För mer information, kontakta:
Ulrika Wass
Head of Nordic & Baltic Communications, SAP
+46 73 827 1074
ulrika.wass@sap.com

Mikael Westmark
Presskontakt, Westmark Information
+46 707 339810
mikael@westmark.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN