SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

HCL samarbetar med PTC och HPE kring RMI-lösning för tillverkande industri

Samarbetet gör det mer effektivt för företag inom tillverkande industri att jobba på distans, inte minst under pandemin
Det globala teknologiföretaget HCL Technologies inleder ett samarbete med PTC och HPE. Samarbetet innebär att HCL tar sin lösning för Real-Time Manufacturing Insights (RMI) till nästa nivå. Därigenom kan HCL erbjuda en enhetlig och förpaketerad konfigurering som är redo för införande I de mest utmanande miljöerna inom tillverkande industri.

Lösningen är designad på PTC:s ThingWorx®-plattform och får ytterligare funktioner med HPE:s Edgeline series. Detta innebär att lösningen blir anpassad för att möta det behov av realtidsinsikter som finns genom hela värdekedjan.
Under pandemin har distansarbete blivit vanligt och nu kan hela RMI-lösningen driftsättas på liknande sätt som fabrikslösningen, vilket ger snabbare resultat. Lösningen hjälper också beslutsfattare att visualisera den operativa fabriksverksamheten på distans och förutspå och agera på händelser.

“Den nuvarande marknadssituationen har tvingat verksamheter att sluta att arbeta i silos och istället skapa strategiska samarbeten som präglas av integritet och värdeskapande. Vårt samarbete med PTC och HPE sträcker sig bortom traditionella upplägg,” säger Sukamal Banerjee, Corporate Vice President, and Head, IoT WoRKSTM, HCL Technologies.

“HPE är glada att vara en nyckelpartner till HCL:s IoT WORKS-lösning,” säger Gerald Kleyn, VP and GM, Moonshot, Edge & IoT Systems, HPE. “HPE Edgeline Converged Edge Systems hjälper kunder att driva effektivitet och innovation och leverera högsta möjliga kvalitet inom tillverkande industri. Vår lösning gör det möjligt att få snabba insikter från sina operationella data genom AI-baserade tekniker och att tillhandahålla svårslagna användarupplevelser – exempelvis via augmented reality.”

“HCL är en av PTC:s ledande integrationspartners och har kombinerat sin djupa branschkunskap med ThingWorx-plattformen för att på så sätt skapa en lösning i världsklass, säger Kevin Wrenn, EVP, Products at PTC. “Denna prisbelönta RMI-lösning är ett direkt resultat av samarbetet mellan våra bolag.

ThingWorx® är ett registrerat varumärke som tillhör PTC Inc.
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN