SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Hüllert Maskin ser fram emot att träffa kunder på Entreprenad Live

Det började med ett år i moll men det blev snabbt bättre.
Nu ser Hüllert Maskin fram emot att träffa kunder på Entreprenad Live

-Det är ett viktigt sätt att skapa nya kundkontakter, säger VD Andreas Tagesson.

Hüllert Maskin har inte medverkat på några större kundevent sedan före pandemin. Mycket av kundkontakten har skett digital.

– Vi har träffat kunder personligen när dessa har accepterat ett sådan möte och när det har kunnat ske utomhus, i en stor hall eller på annat smittsäkert sätt, säger han.

– Mässor är viktiga för oss. Vi träffar våra kunder och det personliga mötet är alltid viktigt, säger Andreas Tagesson.

Hüllert Maskin hade det jättekämpigt i början av pandemin men redan i samband med semestern förra året började det rätta till.

– Sen var det som en ketchupeffekt och i dag har vi en stor orderstock, säger Andreas Tagesson.

Hüllert importerar sina teleskoplastare från Italien och i början hade italienarna på grund av lockdown svårt att leverera men det blev efterhand bättre.

– Sen har det flutit på bra även om det finns en viss oro för däcksbrist och annan materialbrist framöver.

Hüllert Maskin är kanske främst kända för sina gröna Merlo teleskoplastare som finns från 6 till 35 meters räckvidd.
– Vi har en stor bredd på våra kunder. Våra Merlo teleskoplastare finns till exempel på Gröna Lund och på skidanläggningar men mycket säljs naturligtvis till bygg, anläggning, lantbruk och industri.

Förutom Hüllert Maskin så ingår i Vara-koncernen Svenska Jekko som säljer italienska minikranar och Ottossons truck som säljer sydkoreanska truckar. Företaget har närmare 30 anställda. Merparten och verkstad finns i Vara men man har säljare spridda över landet och ett mobilt serviceteam i Stockholm.

Hüllert Maskin kommer att på Entreprenad Live att ställa ut:
– Merlo Roto 50.30S Plus
– Merlo Panoramic P50.18Plus
– Merlo Multifarmer MF40.9CS
– Merlo Turbofarmer TF38.10
– Merlo Turbofarmer TF30.9

– Vi ställer ut tillsammans med vårt systerföretag Svenska Jekko och de kommer att visa upp flera av sina minikranar, säger Andreas Tagesson.

Entreprenad Live är regionala mässor för entreprenad, mark- och grönytor samt bygg- och anläggningsbranschen

Entreprenad Lives idé är att skapa starka regionala mässor för proffs inom bygg- och anläggningsbranschen med fokus på entreprenad och bestående av utställning, provkörning, seminarier och upplevelser.

Målet med Entreprenad Live är att skapa förutsättningar för bra affärer och nya marknader genom inspirerande möten och relationer. Målet når vi genom starka partnerskap, samverkan med branschen och stor lyhördhet för kundernas behov och önskemål.

Andreas Tagesson, Hüllert Maskin

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN