SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Isah Mujkovic, Christopher Sandqvist och Roger Gustafsson och Karlskrona Industrimekano AB är Årets Nyföretagare!

Året Nyföretagare 2019 är Karlskrona IndustriMekano AB, ett legoföretag inom verkstadsindustri med erfarna medarbetare och en modern maskinpark.
Det gör bolaget till ett konkurrenskraftigt alternativ när det gäller skärande bearbetning på både svenska och internationella marknader.

- Vi är glada att vi i år kan dela ut priset Årets Nyföretagare till ett klassisk industri- och tillverkningsföretag, säger Harry Goldman, VD för NyföretagarCentrum Sverige. Det är viktigt för Sveriges framtid.

- Det här känns helt underbart, jag har inte fattat det än, säger Isah Mujkovic. Det är ju faktiskt första gången som detta pris går till ett Blekinge-företag.

- Vi är enormt stolta. Vi har jobbat hårt för det här. Det är roligt att andra också tycker det vi gör är bra och att det blir uppmärksammat, säger Roger Gustafsson som äger företaget tillsammans med Christopher Sandqvist och Isah Mujkovic.

- Tidig i processen förstod vi att vi hade en stark kandidat från Karlskrona att få utmärkelsen Årets Nyföretagare i Sverige, säger Johan Edlund, ordförande i NyföretagarCentrum Karlskrona. Detta tack vare det bidrag bolaget gör till internationell cancerforskning, samtidigt som man skapar arbetstillfällen i Sverige.

Juryns motivering:

”Bland drygt 8 200 liknande företag i branschen, har årets nyföretagare lyckats med utmaningen att redan första året gå med vinst i en internationellt hård konkurrenssituation. Vi tilldelar priset till ett företag från Karlskrona som lever och utvecklas tack vare sin unika och internationellt erkända tolerans, sin höga kompetens och snabba tillväxt.”

NyföretagarCentrum Sverige
Ferkens Gränd 3, 111 30 Stockholm | tel 08-14 44 00
www.nyforetagarcentrum.se | e-post mail@nyforetagarcentrum.se | fb: www.facebook.com/nyforetagarcentrum
Kontaktinformation

Karlskrona Industrimekano AB

Postadress
Gamla Lands­vägen 58
37331 Nättraby
Region
Karlskrona
Blekinge län
Sverige
Organisationsnummer:
559081-8950
Grundat: 2016
Anställda: 5
Välkommen till Karlskrona Industrimekano AB

Karlskrona IndustriMekano AB är ett legoföretag inom verkstadsindustrin.

Vår höga kompetens och långa erfarenhet tillsammans med den moderna maskinparken gör oss till ett konkurrenskraftigt alternativ när det gäller skärande bearbetning.

Vår specialitet är CNC-fräsning av komplicerade detaljer med höga krav på precision.

- Vi levererar rätt kvalité
- Vi har en maskinpark med hög noggrannhet
- Vi har en lång samlad erfarenhet
- Vi har kunden i fokus

Våra öppet tider:
Mån-Fre 07.00-16.00

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Isah Mujkovic
0708605286

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
CERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföring
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN