SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Jernbro breddar sitt erbjudande

Med produkter och tjänster inom vattenbehandling av processvatten
Jernbro Industrial Services lanserar nu ett nytt erbjudande som är döpt till Jernbro Water Technologies. I samlingsbegreppet ingår ett brett utbud av produkter och tjänster som tillhandahålls för att hantera och rena processvatten för den kommunala VA-sektorn och industrisektorn.

Mer specifikt handlar det om utrustning för slamförtjockning och avvattning samt polymerutrustning liksom uppgraderingar, underhåll och reservdelar av och för dessa produkter. Entreprenader för rörinstallationer och montage av processutrustning inom vatten och avlopp ingår likaså. Dessutom besitter Jernbro specialistkunskap inom VA-området avseende status- och riskbedömningar samt CE-märkning.

− Genom Jernbro Water Technologies stärker vi vårt utbud till kunder inom VA- och industrisektorn. Kunderna behöver leva upp till en allt tuffare lagstiftning inom miljöområdet och därför tar vi ett samlat grepp för att möta den ökade efterfrågan inom vattenbehandling där systemlösningar för miljöanpassad vattenbehandling och installation ingår liksom konsult- och eftermarknadstjänster, berättar Mikael Jansson, VD på Jernbro Industrial Services.

Polymerutrustning används för att skilja organiskt material från vatten medan produkterna inom slamförtjockning och avvattning separerar vatten från slam för att få en torr slutprodukt. Utrustningarna, som bygger på både innovationer och traditionell beprövad teknik, gör stor nytta på vatten- och avloppsreningsverk samt i fiske-, kemi- och pappersindustrin, gjuterier, biogasapplikationer och livsmedelsbearbetning, liksom inom övrig industriell verksamhet med processvatten. Genom att Jernbro finns lokaliserade på ett stort antal orter i Sverige ges även möjlighet till en nära service för att nå ökad driftsäkerhet.

− I och med lanseringen av vårt nya erbjudande vill vi bidra till förbättrad funktion, kostnadseffektivitet och minskad miljöpåverkan, avslutar Mikael Jansson.

Dan Carlgrip
Regionchef Öst
dan.carlgrip@jernbro.com
+46104830931
Kontaktinformation

Jernbro Industrial Services AB

Postadress
Mölndals­vägen 42
41263 Göteborg
Besöksadress
Mölndals­vägen 42
41263 Göteborg
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556912-0149
Grundat: 2016
Anställda: 1000
Industriservice för bättre snurr

Jernbro-koncernen är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt och omsätter 1,7 miljarder.
Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart.
Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och därmed också till ökad konkurrenskraft.
Vi finns lokalt och nära våra kunder på ett 30-tal platser, där våra 1000 anställda har specifika kunskaper om deras olika processer och utmaningar.
Bland våra många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner med verksamhet inom verkstad, fordon, gruvor, stål, livsmedel, energi, trä, papper och massa samt vatten och avlopp.


Vi ser fram emot att höra av dig!

Certifieringar

AAA – ISO 14001:2015 – ISO 3834-2:2005 – ISO 45001 – ISO 9001:2015 – ISO 9712 – SS-EN 1090-1:2009 – SS-EN ISO 3834-2 – SS-EN ISO 9606-2:2005

Kontakter

Jernbro
010-483 00 00

Filmer

Manuwork - industrins framtida arbetsplats

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN