SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Jernbro utökar sin verksamhet i södra Sverige

Genom köp av Reppu Svets & Montage AB
Reppu Svets & Montage AB (Reppu) har i dagarna kommit överens med Jernbro Industrial Services AB (Jernbro) om att bli en del av Jernbro. Avtalet innebär att Jernbro ökar sin lokala närvaro och kompetens inom industriellt underhåll och projekt i Skåne.

− Syftet med affären är att stärka vår verksamhet i södra Sverige. Köpet innebär dessutom att vi får en lokal anknytning i Trelleborg i tillägg till våra befintliga anläggningar i Helsingborg och Malmö, där även Reppu har verksamhet. Reppus medarbetare har hög kompetens och det kommer att starkt bidra till Jernbros tillväxt, berättar Daniel Backman, COO på Jernbro.

− Det ska bli fantastiskt kul att bli en del av Jernbro som både har ett bredare utbud och en bredare marknad. Att få en ny hemvist i ett större industrifokuserat bolag ska bli spännande, säger Sami Järvenpää, tidigare VD på Reppu.

Jernbro värdesätter den erfarenhet som Reppu besitter inom bland annat rör- och aluminiumsvetsning och ser att det tillsammans med övriga kompetenser inom byggsmide, industrirör, mekaniskt underhåll och projektering blir ett mycket bra komplement till sin befintliga verksamhet.

Cirka 30 medarbetare på Reppu har erbjudits anställning på Jernbro.

− Personalen är positiv till avtalet och jag tror att Jernbro med sina uppbyggda stödfunktioner och genom sin mångåriga erfarenhet kommer att ge personalen en bra anställningstrygghet, fortsätter Sami.

Reppu Svets & Montage AB hanterar uppdrag inom byggsmide, industrirör, mekaniskt underhåll och projektering. Företaget startade 2011 och har idag 30 medarbetare som det senaste året har omsatt ca 45 miljoner.

Jernbro-koncernen är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt och omsätter 1,7 miljarder. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av våra kunders verksamhet och därigenom till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära på ett 30-tal platser där våra 1000 anställda har specifika kunskaper om våra kunders olika processer och utmaningar. Bland Jernbros många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner med verksamhet inom verkstad, fordon, gruvor, stål, livsmedel, energi, trä, papper och massa samt vatten och avlopp. I Jernbro-koncernen ingår, förutom Jernbro Industrial Services AB, Svenska GMK AB och GISAB.

Daniel Backman
COO
daniel.backman@jernbro.com
+46104830467
Kontaktinformation

Jernbro Industrial Services AB

Postadress
Mölndals­vägen 42
41263 Göteborg
Besöksadress
Mölndals­vägen 42
41263 Göteborg
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556912-0149
Grundat: 2016
Anställda: 1000
Industriservice för bättre snurr

Jernbro-koncernen är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt och omsätter 1,7 miljarder.
Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart.
Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och därmed också till ökad konkurrenskraft.
Vi finns lokalt och nära våra kunder på ett 30-tal platser, där våra 1000 anställda har specifika kunskaper om deras olika processer och utmaningar.
Bland våra många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner med verksamhet inom verkstad, fordon, gruvor, stål, livsmedel, energi, trä, papper och massa samt vatten och avlopp.


Vi ser fram emot att höra av dig!

Certifieringar

AAA – ISO 14001:2015 – ISO 3834-2:2005 – ISO 45001 – ISO 9001:2015 – ISO 9712 – SS-EN 1090-1:2009 – SS-EN ISO 3834-2 – SS-EN ISO 9606-2:2005

Kontakter

Jernbro
010-483 00 00

Filmer

Manuwork - industrins framtida arbetsplats

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN