SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

KIPP - Vridreglar i Hygienic Design med T-handtag

Smutståliga och lätta att rengöra
Sedan början av året har KIPP vridreglar i Hygienic Design med T-handtag i sitt sortiment. Dessa vridreglar av rostfritt stål (hus och handtag: 1.4404 / jordningsmutter och skruv: 1.4301) passar framför allt i områden med extremt höga krav på hygien, till exempel inom livsmedelsindustrin eller på sjukhus och vårdcentraler.

Vridreglarna uppfyller hygienkraven i maskindirektivet DIN EN 1672-2:2009, livsmedelsförordningen GS-NV 6:2013/06 och har provats speciellt enligt GS-NV 2:2013/06. Vridreglarna är enkla att rengöra och mycket smutståliga. De är förmonterade för inbyggnad och kan användas både till vänster och höger. Tätningen av silikon hindrar olja och andra vätskor från att tränga in, är blå och uppfyller FDA:s krav.
Vridreglarna finns i olika storlekar i KIPP-katalogen eller webbutiken.

Vridregeln har ett praktiskt T-handtag som gör den bekväm och säker att använda. Ytorna är högglanspolerade och handtaget har dessutom rundade former. Denna geometri gör bland annat att smuts och vatten inte stannar kvar på materialet. Det hygieniska rostfria stålet förhindrar bakterieangrepp. Vridregeln i Hygienic Design är lämplig för följande branscher:

• Livsmedelsteknik

• Kemi- och läkemedelsindustri

• Förpackningsteknik

Anmärkning:

Den speciella tätningen är konstruerad för högtrycksrengöring upp till max. 100 bar och uppfyller skyddsklass IP65/67. Dessutom är tätningen temperaturstabil upp till 80 °C och blå för att uppfylla kraven från FDA (kan inte förväxlas med livsmedel). Tillhörande tunga kan beställas separat i önskat utförande. Alla tungor kan kombineras med alla hus.
Kontaktinformation
Postadress
Skrantahöjds Vägen 40f
69146 Karlskoga
Besöksadress
Skrantahöjds Vägen 40f
69146 Karlskoga
Region
Karlskoga
Örebro län
Sverige
Organisationsnummer:
559071-4662
Grundat: Ej angivet
Anställda: 650
Välkommen till Kipp Scandinavia AB

Kipp är en tysk tillverkare och leverantör, vi har varit en kvalitetspartner till industrin i över 100 år.
Som er leverantör kan vi erbjuda ett omfattande produktsortiment med mer än 65 000 artiklar inom områdena standardelement, spännteknik och manöverdelar.

Vårt säte- maskinpark och vårt lager förlagt i Tyskland. Vi har stor egentillverkning och kan även gör specialanpassade lösningar till våra kunder. Det garanterar snabba reaktionstider och kortare transporter och höga kvalitetskontroller. Vi arbetar hela tiden med produktutveckling där vi förfinar utan att låta kvaliteten förändras. För oss är det viktigt att alltid hålla en hög standard och för att säkra kvaliteten utförs kontinuerliga kvalitetskontroller av såväl produktion, förpackning och leverans.

Vi fokuserar på miljön i vår produktion och gör även en del förnyelsebara produkter som kan återvinnas och återanvändas.

Vi har ett helt nytt lager- och logistikcentrum sedan 2023 vilket ger trygg och snabb levaranssäkerhet, vilket är viktigt då vi har kunder i hela världen.

På vår hemsida kan ni enkelt hitta produkter och beställa direkt via vår webshop.
Vi erbjuder även CAD-ritningar för alla våra produkter.

Vårt svenska försäljningskontor ligger i Karlskoga. Vi har öppet alla vardagar och där kan ni prata med våra tekniska säljare, fråga om produkter, be om offert och även lägga order direkt via telefon eller mejl. Vi har alltid korta svarstider.

Välkomna in på vår hemsida för få veta mer om oss och om våra produkter: www.kipp.se

Kontakter

Petronella Greek
Marknad & försäljning i Sverige
072-555 66 95

Filmer

Kipp Exenterspännare

Kipp Exenterspännare
Kipp Nollpunktssystem
Kipp Nollpunkts spännsystem UNI lock
Kipp bygelhandtag ovala, löstagbara
Kipp Uni lock
Kipp gänginsatser och monteringsverktyg
Kipp självjusterande pendelstöd
Kipp Handrattar
Kipp NOVOnox Hygienic

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Lär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbetenAntalet nätfiskeattacker ökarNytt samarbete med Svenska Taxiförbundet
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884