SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Mimecast underlättar övergång från Symantecs Email Security.cloud

Över 3 800 Symantec-kunder har redan genomfört övergången - Ny möjlighet underlättar migration från Symantec till Mimecast
Stockholm, 26 september 2019 - Mimecast Limited, ett av världens ledande cybersäkerhetsföretag, tillkännagav idag lanseringen av migrationstjänster för Symantecs e-post-security.cloud, även känt som MessageLabs. Hittills har över 3 800 Symantec-kunder migrerat till Mimecast.

Branschexperter har gjort viktiga observationer relaterade till Symantecs (NASDAQ: SYMC) förvärv av Broadcom (NASDAQ: AVGO) och uttrycker en oro för att besparingarna efter förvärvet kommer att leda till en försämrad nivå på mjukvarutjänster. På bakgrund av förvärvet erbjuder Mimecast kostnadsfria riskbedömningar av e-postsäkerhet, så att organisationer kan få en överblick över sina nuvarande e-postsäkerhetssystem. Dessutom levererar Mimecast en bred portfölj av säkerhetstjänster, inklusive hotregistrering, e-postarkivering, mailbox-kontinuitet och webbsäkerhet - allt på en och samma molnplattform.

E-postburna hot mot organisationer och företag fortsätter att utvecklas, och phishing-attacker och ransomware är farligare idag än någonsin tidigare. För att ligga steget för cyberbrottslingarna krävs ständig uppmärksamhet och innovation – vilket Mimecast är erkänt för. Enligt TechValidate uttrycker kunder, som har migrerat till Mimecast, att ”det är en beprövad och pålitlig tjänst som ständigt förbättras för att skydda mot de senaste hoten. Vi har testat andra produkter ... och Mimecast har alltid hamnat i topp."

- Mimecast har redan hjälpt över 3 800 organisationer att övergå från Symantecs on premise- och molnbaserade e-postsäkerhetssystem, säger Neil Senior, vice president för global kundframgång vid Mimecast. Vi är redo att prata med kunder, som naturligtvis är bekymrade över att deras nuvarande e-postsäkerhetsleverantör tillkännager nedskärningar på över 1 miljard dollar, inklusive forskning och utveckling, försäljning och support.

Med Mimecast kan organisationer dra fördel av globala datacenter och erhålla ett starkt skydd, inklusive:

• Statisk filanalysering, utformad för att erbjuda effektiv detektion av skadlig programvara med Mimecasts riktade Threat Protection-lösning.

• Mimecasts Internal Email Protect-lösning, utformad för att upptäcka och stoppa hot som skickas inom organisationen.

• Säker filkonvertering utformad för att neutralisera potentiellt skadliga bifogade filer och göra dem skrivskyddade, utan dröjsmål i leveransen.

• Mimecast URL Protect-lösning - konstruerad för att automatiskt förse användarna med integrerad och relevant säkerhetsinformation.

• Mimecast Security Awareness Training-programmet, utformat för att hantera mänskliga misstag genom att utbilda personal i säkerhetspraxis med engagerande och genomtestade videobaserade träningsmoduler.

• Automatisk hotsanering, för att hjälpa administratörer att eliminera oönskade eller skadliga e-postmeddelanden, oavsett hur gamla de är från Microsoft Office 365 och Exchange.

Om Mimecast

Mimecast levererar cybersäkerhet som hjälper tusentals organisationer världen över att göra e-post säkrare, återställa förtroende och stärka motståndskraften mot cyber-attacker. Mimecasts utökade molnsvit gör det möjligt för organisationer att implementera en omfattande strategi för cybermotståndskraft. Från e-post- och webbsäkerhet, arkiv- och dataskydd, till utbildning av medvetenhet, upptids-säkring och mer, Mimecast hjälper organisationer att stå starka inför cyberattacker, mänskliga misstag och tekniska fel.

www.mimecast.com

Mimecast på sociala medier
LinkedIn: Mimecast
Facebook: Mimecast
Twitter: @Mimecast
Blog: Cyber Resilience Insights

Presskontakt
Alison Raymond Walsh
Press@Mimecast.com
+1-617-393-7126
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Jungheinrich får validering AI spås som en av tre utmaningar Företag prioriterar mjukvarudesign Affären klarDe vanligaste orsakerna till visselblåsning
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN