SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Molnexperten Cloudreach etablerar kontor i Stockholm

Cloudreach intensifierar sin Nordensatsning på Atos OneCloud
Den oberoende molnexperten Cloudreach, med huvudkontor i London, etablerar nu ett kontor i centrala Stockholm. Satsningen är ett led i företagets europeiska tillväxt och ökade fokus på Norden. Lanseringen följer företagets etablering i Budapest och kommer att medföra ett antal nya arbetstillfällen inom försäljning, molnteknik, konsulting och datavetenskap.

Cloudreach är en AWS-partner och i samband med lanseringen tar företaget tjänster inom molnstrategi, molninfrastrukturdesign, applikationsmigrering och modernisering, managed services, molnsäkerhet och DevOps till Norden.

Cloudreach har redan kunder i regionen och siktar nu på ökad tillväxt när allt fler nordiska företag nu efterfrågar hjälp med molnmigrering och relaterade tjänster. Norden-expansionen sker i samarbete med AWS, med vilka Cloudreach ingick ett strategiskt samarbetsavtal under 2021. Inom samarbetet har företagen pekat ut Norden som region där företagen ska växa tillsammans, framförallt inom molninförande, modernisering och innovation.

David Kress, Managing Director för Norra Europa på Cloudreach, säger: “Nordenmarknaden växer snabbt och är drivande inom innovation. Vi är glada över att intensifiera satsningen här och att hjälpa företag med komplexa molnutmaningar och påskynda tillväxt inom områden som kunder behöver hjälp att modernisera. Norden har länge varit ledande inom innovation för hållbar teknik, vilket ligger i linje med Atos prioriteringar, och vi ser fram emot att hjälpa kunder att utnyttja AWS-tjänster baserade på 100% förnybar energi.”

Harri Saikkonen, Nordenchef på Atos, säger: “Som en del av Atos OneCloud kommer Cloudreach att komplettera Atos extremt väl på den växande nordiska marknaden. Kunder efterfrågar hjälp med att påskynda sitt förändringsarbete genom att utnyttja publika moln och Cloudreach tar förstklassiga lösningar och kompetenser till marknaden. Vi önskar Cloudreach varmt välkomna till Norden och ser fram emot att tillsammans skapa värde för våra kunder. Cloudreach har en stor närvaro i norra Europa med kontor i städer som Amsterdam, Budapest, Edinburgh och London. Vi är glada över att lägga till Stockholm på den listan och ser fram emot att attrahera och utveckla lokala talanger som i sin tur kommer att ge ovärderliga insikter och värde till våra kunder.”

För de som är intresserade av att läsa mer om möjligheterna att arbeta med Cloudreach-teamet i Stockholm, vänligen se här.

Mer information
Cloudreach blogg
Cloudbusting podcast
Följ Cloudreach på Twitter and på LinkedIn

Kontakt
Email: press@cloudreach.com


För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare, Northern Link PR
Tel. +46 70 598 22 82
Mail: henrik@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
CERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföring
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN