SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Nya Hilti DSH 600-X motorkap

Tar ledning när det gäller hälsa, säkerhet och produktivitet
Hilti har lanserat DSH 600-X, handhållen motorkap på marknaden för kompakta motorkapar på 60 cc. DSH 600-X väger endast 9,8 kg och är utrustad med innovationer såsom en helt ny konstruktion av klingskydd och arm. Detta innebär att motorkapen har ettkapdjup på hela 120 mm med 300 mm diamantklinga, vilket minskar antalet kapningar som behövs i många vanliga jobb.

Förbättrad ergonomi, högre säkerhet och ökad produktivitet

DSH 600-X har också en snabbstart i tre steg med automatisk choke, vilket gör verktyget mycket lätt att starta. Tack vare Hiltis klingbromsteknologi stannar klingan helt på mindre än sju sekunder, vilket betyder ökad säkerhet på arbetsplatsen och för dig som användare.

DSH 600-X har utvecklats för att ge en balanserad känsla samtidigt som säkerheten och produktiviteten har förbättrats vid kapningar i murverk, betong och stål.

För att hantera problemet med damm har Hilti även lanserat den nya DSH-P självsugande höghastighetspump för vatten. När den ansluts till DSH 600-X, levererar den ett konstant vattenflöde, som effektivt dämpar dammbildning vid alla typer av kapning, vilket gör att man inte behöver använda trycksatta vattenflaskor.

Dessutom är vibrationsnivån mindre än 2,5m/s2 så att användaren kan arbeta över längre perioder med verktyget.

Till DSH 600-X medföljer också ett underhållskit som består av ett extra tändstift, startsnören, ett luftfilter och ett bränslefilter för enkelt underhåll direkt på arbetsplatsen.
Uppkoppling och bekymmersfri verktygsservice enkelt till hands

I likhet med alla nya Hilti-verktyg levereras DSH 600-X med Hilti Connect, en lättanvänd verktygsapp som ansluter till en smarttelefon eller annan mobil enhet med hjälp av NFC-teknik (Near Field Communication). Hilti Connect-appen ger omedelbar åtkomst till information som verktygstyp, serienummer, ägare, garantier, service- och reparationsschema och annan praktisk vägledning.

DSH 600-X ingår i Hiltis portfölj av motorkapar, som även omfattar DSH 700-X med en motor på 70 cc och kapdjup på upp till 125 mm samt DSH 900-X på 87 cc och kapdjup på upp till 150 mm.

För mer information, besök gärna hilti.se/DSH600X där du även kan ta del av vad Hiltis kunder tycker om nyheten.

Du kan också besöka närmasteHilti-butik, boka en demonstration eller kontakta Hilti kundservice på 020-555 999.

Om Hilti

Hilti finns i mer än 120 länder med 25 000 anställda och är världsledande på att utveckla, tillverka och marknadsföra högkvalitativa produkter och tjänster som skapar mervärde för professionella kunder inom byggbranschen. Hilti Svenska AB, med ca 400 medarbetare och huvudkontor i Malmö, har en direktsäljande kår med 165 fältsäljare, 21 innesäljare och 15 butiker mellan Malmö och Umeå. Hilti har blivit utsedd till Sveriges Bästa Arbetsplats av Great Place to Work 2018.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN