SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Nya Opel Movano - med hög säkerhet och flexibilitet

Säkerheten först: Dödavinkelvarnare, "Rear Vision"-kamera, sidvindsassistent och filhållningsassistent.
Fullt uppkopplad: Navi 50 IntelliLink Pro med Apple CarPlay och Android Auto.
För alla behov: Fyra längder, tre höjder och mer än 150 versioner.
Mobilt kontor: Smarta förvaringslösningar, som FlexTray-handskfack.
Helt nytt: Opels transportbilsflotta är nu modernast på marknaden med Movano, Vivaro och Combo.

Nya Opel Movano är här. Mer modern och användarvänlig än någonsin. Nya Opel Movano kommer med ett stort utbud av säkerhetssystem och smarta tekniska lösningar som gör arbetsdagen lättare, säkrare och mer trivsam. Bland annat är nya Opel Movano utrustad med ett "Rear Vision"-system, som förbättrar sikten bakåt för föraren i alla tänkbara situationer. Dessutom ökar säkerheten ytterligare med hjälp av system som dödavinkelvarnare och filhållningsassistent. När det gäller uppkoppling och den senaste tekniken är nya Opel Movano långt fram - med bland annat Apple CarPlay och Android Auto, en 7 tum stor pekskärm samt trådlös laddning av mobiltelefoner.

Nya Opel Movano är tillgänglig i fyra längder och tre höjder, med upp till 4,5 ton totalvikt och en lastkapacitet på 2,4 ton och 17 m³. Att det är generösa utrymmen understryks ytterligare genom lastlängden på 4,38 meter och upp till 2,14 meter i lasthöjd. Nya Opel Movano erbjuder dessutom exceptionell flexibilitet då den går att anpassas i mer än 150 olika versioner – genom påbyggnationer, flaklösningar och mycket mer.

Hög säkerhet och tekniska lösningar
Opel Movano är en viktig del av Opels transportbilsprogram och har varit en storsäljare med omkring 170 000 sålda exemplar. Den nya generationen Opel Movano ska nu lyfta Opels tranportbilsprogram ytterligare genom smart teknik och hög säkerhet.

Nya Opel Movano är bland annat utrustad med en "Rear Vision"-kamera, som ger föraren ökad sikt bakåt genom att visa en bild av omgivningen på den 7 tum stora pekskärmen. På så vis behöver föraren inte enbart förlita sig på sina sidospeglar. Dödavinkelvarnaren och filassistenten ger föraren bättre överblick och ökad säkerhet i samband med de dagliga resorna.

Nya Opel Movano är även utrustad med en sidvindsassistent som ökar kontrollen över fordonet genom att aktivera ESP:n i samband med mycket sidvindar, exempelvis på broar, och gör på så vis körningen mer stabil och säker. En smart lösning på en utmaning som alla större transportbilar står inför.

Den rörliga moderna arbetsplatsen
Opel har haft en tydlig ambition att designa en interiör i nya Opel Movano som fungerar som en modern och optimerad arbetsyta. Det finns 22 stycken förvaringsutrymmen som tillsammans rymmer 104 liter och på passagerarsidan finns det ett FlexTray-handskfack som praktiskt dras ut som en låda. Nya Opel Movano är även i framkant när det gäller teknik som ökar komfort och uppkopplingsmöjligheter och det senaste infotainmentsystemet Navi 50 IntelliLink Pro är givetvis kompatibelt med Apple CarPlay och Android Auto. Mobiltelefoner kan kopplas till bilen via Bluetooth eller USB och även laddas trådlöst.

Genom lanseringen av nya Opel Movano har Opel nu på kort tid förnyat transportbilsportföljen, med nyligen presenterade Opel Vivaro och den lyckade lanseringen av Opel Combo. Genom dessa lanseringar har Opel nu den yngsta och modernaste transportbilsportbilsportföljen på marknaden.

För mer information och ett längre pressmeddelande, besök:

https://int-media.opel.com

Opel Sverige marknadsför både Opels person- och lätta transportbilar. Företaget har ca 40 anställda och kontoret ligger i Malmö. I Sverige har Opel drygt 70 försäljningsställen och fler än 100 verkstäder som är spridda över landet.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Träffa oss på Nordbygg! Magnus Ericsson, SwerockToppkvalitativa grävlastare från Lännen
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN