SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Nya pannlampslösningar från Milwaukee®

Det nya sortimentet omfattar två nya laddningsbara lampor
Den ledande tillverkaren av arbetsbelysning, Milwaukee Tool, fortsätter att utöka det snabbt växande produktsortimentet inom personlig belysning med ett antal nya pannlampslösningar.

Det nya sortimentet omfattar två nya laddningsbara lampor – en banbrytande USB-laddningsbar reflexpannlampa som ger arbetsbelysning runtom i 360 grader samt en USB-laddningsbar pannlampa med slim-profil. Samtidigt lanseras även en Milwaukee® pannlampa med spot/strålkastare och engångsbatteri.

”Oavsett tid på dygnet är det viktigt att se till att du och dina medarbetare alltid är synliga. Milwaukee Tool utvecklar kontinuerligt nya produkter som förbättrar säkerheten på arbetsplatsen – vi har kombinerat vår marknadsledande batteriteknik med avancerad belysningsteknik för att förbättra arbetsplatssäkerheten med våra nya kraftfulla pannlampor”, säger Henrik Nielsen, Nordic Trade Product Manager för Milwaukee Tool.

”Den mest banbrytande av dessa pannlampor är den USB- laddningsbara reflexpannlampan HI-VIS – den första i sitt slag med stark arbetsbelysning kombinerad med aktiv personlig säkerhetsbelysning”, säger Henrik Nielsen.

Bakom dessa nya uppladdningsbara lösningar ligger Milwaukee Tools banbrytande REDLITHIUM™ USB-batteri – ett extremt kompakt bärbart batteri med avancerad batteriteknik.

Den USB-laddningsbara reflexpannlampan är ett typexempel på Milwaukee Tools strävan att utveckla personlig säkerhetsbelysning med kompromisslös arbetsbelysning.

Denna reflexpannlampa gör användaren väl synlig från alla håll genom en kombination av hands-free arbetsbelysning och en innovativ säkerhetslampa som sitter på baksidan av huvudremmen. Säkerhetslampan kan användas med fast eller blinkande läge som är synligt i upp till 400 meter när den används ihop med den främre lampan. Den främre lampan levererar 600 lumen TRUEVIEW™ High Definition-ljus och har två ljuslägen – spot och strålkastare. Denna pannlampa är en säker lösning för väg- eller tunnelarbete eller annat arbete under mark samt vid arbete i närheten av bygg- och entreprenadmaskiner.

Pannlampan kan fästas på alla slags arbetshjälmar och har en elastisk rem, silikongrepp och universalklämmor som passar alla storlekar och modeller. Lampan erbjuder heldags drifttid med fem ljuseffektlägen: Hybrid spot/strålkastare, strålkastare hög, strålkastare medium, strålkastare låg, spot hög. Den USB-laddningsbara reflexpannlampan HI-VIS är vatten- och dammtålig, klarar fall från upp till 2 meter och tuffa miljöer.

Den USB-laddningsbara pannlampan med slim-profil har en mycket kompakt lampdel på endast 2,5 cm som trots sin storlek ger en bred ljusbild och 600 lumen TRUEVIEW™ High Definition-ljus. Tack vare att batteriet är placerat baktill på huvudbandet erbjuder lampan maximal rörelsefrihet i trånga utrymmen och balanserad vikt för heldagsanvändning.

Lampan har ett huvudband i svettabsorberande mikrofiber för ökad komfort och klämmor för att fästa lampan på hjälmen.

Fyra lägen kan användas för att maximera ljusstyrka eller drifttid: Hög, medium och låg för över 25 timmars drift. Pannlampan är vatten- och dammtålig, klarar fall från upp till 2 meter och tuffa miljöer.

Pannlampan finns även i en variant som använder engångsbatteri:

Den nya pannlampan med spot/strålklastare för engångsbatteri erbjuder punkt- och områdesbelysning i ett kompakt lågviktsformat. Med 450 lumen TRUEVIEW™ High Definition-ljus, strålkastare med en räckvidd på upp till 100 m och fem olika lägen kan användaren välja önskad form av ljus, effekt eller drifttid för den aktuella arbetsuppgiften. Ett högkvalitativt huvudband i svettabsorberande mikrofiber ger hög komfort och hjälmklämmor gör det enkelt att fästa pannlampan utanpå hjälmen. Pannlampan drivs med 3 x AAA-batterier.

Laddningsbara:
USB-laddningsbar reflexpannlampa HI-VIS (L4 HL-VIS-201)
Lumen:
Lägen: Spot/strålkastare, strålkastare hög/medium/låg, spot hög
Lumen:
Spot/strålkastare: 600
Strålkastare hög: 400
Strålkastare medium: 200
Strålkastare låg: 25
Spot hög: 400
Drifttid:
Spot/strålkastare: 2 timmar
Strålkastare hög: 4 timmar
Strålkastare medium: 8 timmar
Strålkastare låg: 20 timmar
Spot hög: 4 timmar
Kapslingsklass: IP54
Vikt med batteri: 0,2 kg

Levereras med REDLITHIUM™ USB-batteri, USB-kabel och 2 universalklämmor för arbetshjälm.


USB-laddningsbar pannlampa med slim-profil (L4 HLRP-201)
Lumen:
Lägen: Strålkastare hög, medium, låg, eco
Lumen:
Strålkastare hög: 600
Medium: 350
Låg: 125
Eco: 25
Drifttid:
Strålkastare hög: 2 timmar
Medium: 6 timmar
Låg: 10,5 timmar
Eco: 25 timmar
Kapslingsklass: IP54
Vikt med batteri: 0,2 kg

Levereras med REDLITHIUM™ USB-batteri, USB-kabel och 4 universalklämmor för skyddshjälm.


Engångsbatterier:
Pannlampa med spot/strålkastare för engångsbatteri (HL-SF)
Lägen: Hybrid spot/strålkastare, strålkastare hög/medium/låg, spot hög
Lumen:
Hybrid spot/strålkastare: 450
Strålkastare hög: 350
Strålkastare medium: 150
Strålkastare låg: 25
Spot hög: 350
Drifttid:
Hybrid spot/strålkastare: 2 timmar
Strålkastare hög: 4 timmar
Strålkastare medium: 10 timmar
Strålkastare låg: 28 timmar
Spot hög: 4 timmar
Kapslingsklass: IP54
Vikt med batteri: 0,1 kg

Levereras med huvudband, klämmor för arbetshjälm, 3 x AAA-batterier.

Vill du ha mer information om våra nya pannlampor och det kompletta sortimentet med personliga belysningslösningar kan du se demonstrationsfilmer eller hitta din närmsta butik på www.milwaukeetool.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-12
BOLIST vill att fler lyckas med sina byggprojektHur kan organisationer maximera värdet av AI Mestergruppen behåller den ledande positionen Ökat cyberhotTryckkärl för industriellt bruk och deras betydelse
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka