SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Satsar på att bli marknads­ledande

Orderstyrning satsar på att bli marknadsledande – även i Sverige
Med ett nytt system och en mer offensiv strategi, satsar nu Orderstyrning, Danmarks ledande administrationsverktyg för hantverkare, på att bli den ledande aktören för småföretagare inom hantverksbranschen även i Sverige.

För tre år sedan, 2018, blev Orderstyrning uppköpt av Hantverksdata. Idag är de en del av Nordens största koncern inom administration för hantverkare.

- Idag har vi en stor organisation i ryggen, mer kapital och bättre förutsättningar och har haft gott om tid på oss att utveckla vår produkt, säger Tim Nöbbelin, Head of Sales på Orderstyrning.

Med hjälp av ett nytt system, OS3, och en tillhörande app ska Orderstyrnings svenska kunder få bättre koll på sin administration och på så vis få mer tid och kapital över till annat:

- OS3 är ett helt nytt system som vi byggt på feedback och återkoppling från våra kunder; varenda del av systemet är uppdaterat och förbättrat - allt från användarvänlighet till moduler och övriga funktioner, säger Tim Nöbbelin.

Orderstyrning firade nyligen tioårsjubileum och har etablerat sig som ledande på marknaden i Danmark där man har över 20 000 användare. Planen är att bli ledande även i Sverige och att inom ett år ha 200 svenska kunder.

- Konkurrensen i Sverige är både större och hårdare än i Danmark, men vi vet att vårt system är det bästa på marknaden. Det finns en anledning till att vi är marknadsledande i Danmark och tillsammans med Hantverksdata störst i Norden. Det tänker vi visa, säger Tim Nöbbelin.

Orderstyrning riktar sig främst till mindre företag som ofta inte kommit lika långt i digitaliseringsprocessen. Trots detta, menar Tim Nöbbelin att utmaningen är densamma – att ha koll på sin verksamhet:

- Många småföretagare använder sig fortfarande, år 2021, av penna och papper. Vi vill få fler mindre företag att inse de många vinsterna med automatisering och hur det kan effektivisera deras verksamhet och till och med vara lättare än papper och penna.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
För mer information, kontakta:
Tim Nöbbelin, Head of Sales, Orderstyrning Sverige
T: +46 (0) 735 32 22 20
E: tim@orderstyrning.se

Lovisa Fredriksson, presskontakt
T: +46 (0) 734 33 31 10
E: lovisa@lfpr.se

För mer information, se www.orderstyrning.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN