SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Sensor Control Nordic AB har tecknat ett partneravtal med RealWear

Sensor Control Nordic AB (SCN), leverantör av produkter till nordisk industri meddelar att företaget tecknat ett partneravtal med RealWear, världsledande på bärbara handsfreelösningar för all typ av supportpersonal.
RealWear HMT-1 är världens första bärbara handsfree tablet för industrin.

HMT-1 passar perfekt för alla som utför underhåll i fält och behöver ha tillgång till data eller hjälp av kollegor på distans över till exempel Microsoft Teams.

Med RealWears handsfree tablet och SCN:s tekniska kunnande och support får kunderna en ovärderlig hjälp inom all typ av fjärrarbete.

”Vi är väldigt glada att samarbeta med SCN, de har ett högt tekniskt kunnande och en stark säljkår, en perfekt partner för vår nordiska expansion” säger Rene Bach Pedersen, RealWears Regionchef i Norden och Baltikum.

”SCN är i en expansionsfas där vi växer på flera olika marknader, bland annat inom maskinbyggnad, kraftdistribution, infrastruktur och inom fastighetsautomation, där passar RealWears produkter väldigt bra in i vår övriga produktportfölj, säger Erik Ahlqvist VD på SCN.
SCN vill vara en pålitlig partner till våra kunder och leverera den bästa kombinationen av hårdvara, mjukvara och kompletta lösningar.

Kontakta oss direkt via info@scn.se eller 08-668 21 00 för förfrågningar och orderläggning.

SCN omsätter 151 MSEK och är en leverantör av industriella givare och system med kontor i Stockholm, Malmö, Helsingfors, Oslo, Tallinn och Shanghai. Företaget grundades 1997 och är sedan 2017 en del av Addtech koncernen.

RealWear är en amerikansk tillverkare av bärbara handsfree tablets för industriellt bruk.

De ger användaren fullständig frihet när de arbetar, men de kan ändå få support och hjälp från kollegor eller molntjänster.

RealWear grundades i Milpitas, Kalifornien USA 2016.

Presskontakt:
Roland Isaksson, Teknik & Marknadschef SCN, roland.isaksson@scn.se, tel. 08-59477985

Kontaktinformation

SCN, Sensor Control Nordic AB

Postadress
Truck­vägen 16b
19452 Upplands Väsby
Besöksadress
Truck­vägen 16b
19452 Upplands Väsby
Region
Upplands Väsby
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556422-7899
Grundat: 1997
Anställda: 46
Välkommen till SCN !

Vi är en oberoende leverantör av komponenter och system inom området industriautomation. Vår vision är att bli Skandinaviens ledande oberoende leverantör av komponenter och system till maskinbyggare.

Vårt arbetsfält är hela Skandinavien med bas från Stockholm i Sverige. Vårt kundfokus är medelstora samt stora maskinbyggare. För att kunna erbjuda våra kunder absolut bästa service och support. Har vi valt att utforma vårt produktsortiment baserat på våra kunders behov.

Vill du veta mer om oss ? Klicka på vår logotype som tar dej direkt till vår hemsida.

Välkomna att kontakta oss !

Senaste annonser från SCN, Sensor Control Nordic AB

Se alla företagets 5 annonser »

Certifieringar

AAA – ISO 14001:2016 – ISO 9001:2016

Kontakter

Roland Isaksson
0859477985
Peter Björkdahl
08-668 21 00
Gabrielle Wreile
072 085 78 28

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-11
Sjöö Sandström expand­erar med ny säljareLantbrukarna pressade av låg lönsamhetKia presenterar uppdaterad elbilsstrategi
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
2024-04-04
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web