SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Snowflake finns nu tillgängligt på Microsoft Azure Government

Snowflake, data warehouse-lösningen byggd för molnet, tillkännagav idag att den nu finns allmänt tillgänglig på molnplattformen Microsoft Azure Government.
Snowflake på Microsoft Azure Government erbjuder regeringsanknutna instanser i USA säkerhet, skydd och följsamhet av högsta kvalitet.

- Den allmänna tillgängligheten av Snowflake på Microsoft Azure Government markerar första gången som Snowflakes lösning erbjuds i regeringssektorn, säger Ro Dhanda, Snowflake Regional Vice President vid the U.S. Federal Business. Med Snowflake på Azure Goverment-plattformen kan regeringsanknutna instanser få prestanda, skalbarhet och enkelhet i en kraftfull molnbyggd data warehouse-lösning och samtidigt uppfylla deras strikta krav på säkerhet och efterlevnad.

- Microsoft Azure Government skapades för att i grunden möta våra federala kunders och partners behov av möjligheter, prestanda och följsamhet, säger Greg Myers, Vice President, Federal, vid Microsoft Corp. Tillägget av Snowflakes molnbyggda data warehouse-lösning i Azure Government-portföljen gör det möjligt för våra kunder att framdriva och uppnå nya insikts- och innovationsnivåer.
Azure Government är det uppdragskritiska molnet som levererar betydande innovations- och säkerhetslösningar till den amerikanska regeringens kunder och deras partners. Med förstklassig säkerhet och omfattande efterlevnad av regelstandarder kan myndigheter smidigt påskynda adoption i en konsekvent hybridmiljö utformad för flexibilitet och skalbarhet. Azure Government möjliggör innovation med djupt integrerade molntjänster, data och avancerade analyser, samt en öppen applikationsplattform som erbjuder byggstenar för att snabbt utveckla, distribuera och hantera intelligenta lösningar.

Snowflake på Azure Government är ännu ett exempel på Snowflakes kundcentrerade tillvägagångssätt, vilket gör det möjligt för organisationer att enkelt och lönsamt lagra och få tillgång till alla sina data för djupgående analytiska insikter. Snowflakes teknologi kombinerar kraften i en kraftfull data warehouse-lösning, flexibiliteten hos Big Data-plattformar, molnelasticitet och direkt datadelning till en bråkdel av kostnaden för traditionella lösningar.

Presskontakt:
Henrik Aare
Northern Link PR för Snowflake Computing
henrik@nlpr.se

Om Snowflake Computing
Snowflake är ett data warehouse som helt och hållet är byggt för molnet. Snowflake erbjuder datadrivna verksamheter funktioner som instant elasticity, säker datadelning och sekundbaserad prissättning. Snowflake kombinerar fördelarna med data warehousing, flexibiliteten i big data-plattformar och flexibiliteten och skalbarheten som molnet erbjuder och säljer lösningen till en bråkdel av kostnaden för traditionella lösningar. Snowflake: Your data, no limits. För mer information, se gärna: snowflake.com.
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-19
6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark HorshagaSvevia utför underhåll runt Jönköping & KalmarUnik adapter producerad med hjälp av CNC-svarvQNAP lanserar AI-baserad bildsökning
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner