SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Spara tid och energi med en plugg som klarar alla bygguppdrag

Alla som någon gång har besökt en byggvaruhandel vet hur svårt det kan vara att hitta rätt bland allt byggmaterial.
Bara i sortimentet för pluggar finns det oändligt många alternativ att välja mellan. Men det behöver inte vara så svårt. Infästningsexperten fischer har under många år utvecklat produkter som gör hantverkarens arbetsdag enklare och mer effektiv, och ett exempel är deras universalplugg DuoPower – som automatiskt anpassar sig själv efter grundmaterialet.

Byggvaruhandeln idag är en djungel. Det finns skruvar, spik och pluggar för varje ändamål, och det är därför ofta svårt att välja rätt infästning för just ditt bygguppdrag. Men för att göra valet av plugg enklare, har många leverantörer valt att tillverka universalpluggar som passar alla sorters väggar.

En leverantör som har sett trenden med universalprodukter öka är fischer. Därför har de utvecklat universalpluggen DuoPower, som anpassar sig själv automatiskt efter grundmaterialet och överför de högsta lasterna genom tre produktfunktioner: vikning, expansion och knytning.

Fler pluggar kan leda till fler problem

Att ha med sig fler produkter ut till arbetsplatsen kan leda till ett spill av förbrukningsmaterial, och att du istället måste bära med dig onödigt mycket utrustning. Med en universalplugg som DuoPower behöver du bara en enda plugg till alla grundmaterial, och kan därmed åka mellan uppdrag utan att behöva oroa dig över att du inte har med dig rätt saker. Axel Bruér, Regional Sales Manager hos fischer, berättar:
- Vi får ofta höra från byggproffsen att det ibland är svårt att veta vad man möts av när man kommer fram till ett nytt jobb. Och då är det klart att man hellre packar på sig så mycket förbrukningsmaterial som möjligt, så att man inte står där utan den produkten som passar för uppgiften. Men en sådan strategi är varken ergonomisk, tidsoptimal eller hållbar och därför rekommenderar vi istället vår DuoPower.

Axel Bruér fortsätter:
- Det som gör DuoPower extra smart är att den anpassar sig själv automatiskt efter materialet i väggen. Ibland vet man inte exakt vad som döljer sig bakom väggen, och då är inte alltid så enkelt att veta vilken plugg som kommer att behövas. Men med universalplugg slipper du dessa bekymmer, då pluggen passar för allt material – från gips till natursten.

Kraft och intelligens
”Duo” i DuoPower står för kombinationen av kraft och intelligens. Tack vare pluggens två nylonsorter får du en produkt som klarar höga laster och har fler funktioner. DuoPower fungerar både för mer enkla uppgifter, så som att hänga upp en TV-konsol eller en vägghylla, och även för mer avancerade uppdrag som infästningar för VVS eller bad- och WC-installationer. Så oavsett vad ditt nästa uppdrag innebär, hjälper DuoPower till att underlätta arbetsdagen. Axel Bruér avslutar:

- Vi ser en ökande trend för universalprodukter i produktutvecklingen på den svenska marknaden. Och efter att vi har analyserat behovet i branschen, ser vi att det är en fördel att ta fram produkter som fungerar bra för fler uppgifter. Just vår DuoPower är en av mina favoritprodukter, men jag tror att många glömmer bort att den finns. Och det tycker jag är synd, då den faktiskt kan spara hantverkaren ovärderlig tid och energi.

För mer information, kontakta:
Grith Österlund | Order/Administration, fischer | T +46 70 597 83 93 | E-mail: GO@fischersverige.se

För ytterligare bildmaterial och koordinering av intervjuer, kontakta:
Evelina Sandberg | Kommunikationskonsulent, Perfekta PR | T +45 20 802 637 | E-mail: evelina@perfektapr.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN