SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

STANLEY lanserar FATMAX CLASSIC PRO vattenpass

Utformad med användaren och funktionalitet i fokus kommer nu STANLEY FATMAX CLASSIC PRO vattenpass – en serie som levererar exceptionell styrka, noggrannhet och tillförlitlighet.
STANLEY lanserar en komplett serie med 8 nya premium vattenpass, utformade för maximal precision, avläsning och stabilitet. Konstruktionen av solid, högkvalitativ aluminium ger vattenpass med extra tålighet för ett långvarigt användande.

UV-libellerna är slagtåliga och har hög synlighet vilket gör det enkelt att läsa av från olika positioner. Precisionen på 0.5mm/m på den primära ytan och 0.75 mm/m på den sekundära ytan ger hög noggrannhet. Användaren garanteras tillförlitliga resultat, hög effektivitet och produktivitet varje gång. Vattenpassen är tillgängliga i 8 olika längder, från 40 cm till 200 cm och varje enhet är byggd för en lång livslängd med en robust och solid box-konstruktion i aluminium.

En kombination av överbryggade centerlibeller, en dubbelberabetad yta och en kontinuerligt kant gör FATMAX CLASSIC PRO vattenpass idealiska för mätning och skärning – särskilt där noggrannhet är av största vikt.

Varje produkt är försedd med gummibeklädda och stötabsorberande ändlock som bidrar till att skydda vattenpasset och dess konstruktion vid ett eventuellt fall. Ett förstärkt upphängningshål gör också sitt för att skydda vattenpasset då det enkelt kan hängas upp när det inte används.

Snygg och smart design med en svart, slät pulverlackad yta, är CLASSIC PRO vattenpass mycket lätta att rengöra – betongdamm, gips och annan kan enkelt torkas bort med en trasa.

“Med den nya STANLEY FATMAX CLASSIC PRO-serien har våra ingenjörer tagit precision, tålighet och styrka till nästa nivå. Oavsett om du installerar kök, monterar fönster, kakel, lägger betong, landskapsplanering eller anpassar reglar, kan användarna lita på att dessa enastående vattenpass alltid ger exakta resultat” säger Henrik Fabricius, Trade Marketing Manager STANLEY Nordic.

Om STANLEY
STANLEY är en ledande global tillverkare av handverktyg, elverktyg och tillbehör och ett varumärke inom Stanley Black & Decker. Ända sedan grundandet 1843 har STANLEY erbjudit yrkesverksamma hantverkare över hela världen produkter som är smarta, kraftfulla, banbrytande och skapade för att klara sin uppgift. I 175 år har STANLEY producerat några av de mest användbara verktyg som någonsin gjorts, bland annat Bailey hyvel, Surform hyvel, PowerLock måttband och senast serien FATMAX-produkter. Idag fortsätter STANLEY att vara en branschledare inom utvecklingen av handverktyg tack vare fortsatt fokus på den höga klass som finns i varje produkt, anställd och uppgift.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Jungheinrich får validering AI spås som en av tre utmaningar Företag prioriterar mjukvarudesign Affären klarDe vanligaste orsakerna till visselblåsning
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN