SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Säker och effektiv trum­hantering i farliga områden

Mångsidiga Grab -O-Matic DLR-sortimentet
Har du ett behov av att lyfta eller flytta trummor, palletera eller helt enkelt flytta trummor runt en verkstad eller fabrik i riskområden.

St Clare Engineering-serien av Grab-O- MaticATEX gaffelfästen och trumhanterare för fotgängare kommer att tillhandahålla en säker och effektiv lösning för dig.

Det populära och mångsidiga Grab -O-Matic DLR-sortimentet av trumhanterare för fälggaffelfäste är lämpliga för alla typer av ståltrummor , L-ringtrummor av plast och de flesta fibertrummor.

Det omfattande trumhanteringssortimentet inkluderar SC10 för att lyfta och rotera trummor för att dispensera innehållet, scissorgrabs , basgripenheter och midjegripare, hela sortimentet kan även monteras på fotgängarstaplare för användning i trånga utrymmen och platser där gaffeltruckar är förbjudna. Skräddarsydda enheter kan tillverkas för att passa kundens specifikationer.

Vi har också en rad trumburar för off-shore användning och gaffelfäste för whisky/vinfatsbas för användning inom dryckesindustrin.

Vi har också utvecklat en Quick Attach/Release trumhanterargaffelfäste för användning i ATEX-farliga områden.

Alla Grab-O-Matic-modeller kan vara Quick Attach/Release-enheter och är säkert fästa på gafflarna och frigörs utan att lastbilschauffören behöver kliva av från sin hytt, vilket sparar tid och ökar säkerheten!

Trummhanterarna kan tillverkas helt av rostfritt stål eller delvis rostfritt stål för att passa kundernas krav och det gnistsäkra området som enheterna arbetar i.

Alla Grab-O-Matic gaffelfästen är utfärdade med testcertifikat, CE-märkta och tillverkade helt i Storbritannien enligt ISO 9001:2015 och kommer att vara certifierade för användning i ATEX gnistsäkra områden.

För mer information om vårt omfattande utbud av trum- och materialhanteringsutrustning vänligen kontakta oss
Kontaktinformation

Apex Materialhantering

Postadress
Vitmosse­vägen 1, Port 14
55475 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556591-1749
Grundat: 2000
Anställda: 1
Välkommen till Apex Materialhantering

Vi erbjuder bland annat ett brett sortiment av behållare för farligt avfall och kemikalier. Våra containrar och omrörare kan användas både inom allt från tillverkningsindustri till restaurang.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Magnus Davidsson
Produkt - & Projektchef
036-18 80 85

Filmer

Tippcontainer 3S Tippningsbar åt tre olika håll

Tippcontainer 3S Tippningsbar åt tre olika håll
Tippcontainer EXPO
Grab-O-Matic Fatvändare SC10
Fatlyft Grab-O-Matic 1-DLR

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-19
Unik adapter producerad med hjälp av CNC-svarvQNAP lanserar AI-baserad bildsökningVeeam underlättar datafrihet
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner