SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Veeam tillkännager nya AWS-backup- och återställningsfunktioner för kostnadseffektiv och säker backup med Amazon RDS

Veeams senaste lanseringar stärker företagets backup- och återställningsstrategi för AWS med nya stödfunktioner för bl a Amazon RDS och Amazon EKS, samt Kubernetes med Kasten K10.
: Veeam® Software, det ledande företaget för backup-lösningar för Cloud Data Management, tillkännagav idag den allmänna tillgängligheten av NEW Veeam Backup for AWS v3 – en helautomatisk och naturlig backup- och katastrofåterställningslösning byggd på Amazon Web Services (AWS) och utformad för att erbjuda extra skydds- och hanteringsfunktioner för Amazon Elastic Cloud Compute (Amazon EC2) och Amazon Relational Database Service (Amazon RDS).

Veeam Backup för AWS v3 har utformats med huvudfokus på kostnadseffektivitet och säkerhet, i syfte att drastiskt minimera risken för dataförlust på AWS. Den här nya uppsättningen stöd- och funktionsmöjligheter finns tillgänglig i två olika förpackningsalternativ som möjliggör för organisationer att välja den dataskyddslösning som passar bäst för deras behov:

• Veeam Backup for AWS, en fristående AWS-backup- och återställningslösning för att skydda data på AWS.
• Veeam Backup & Replication™, som förenar AWS-backup och återställning med andra molnbaserade, virtuella eller fysiska data och erbjuder obegränsad dataportabilitet till, från och över molnmiljöer.

"Vi är glada att kunna erbjuda Amazon RDS-stöd i denna senaste version av Veeam Backup för AWS", säger Danny Allan, Chief Technology Officer and Senior Vice President of Product Strategy, Veeam. ”Med över 1 miljon aktiva AWS-användare är det ingen överraskning att detta stöd har varit den mest efterfrågade funktionen bland våra befintliga och framtida Veeam-kunder. Det finns inte bara en fantastisk marknadsmöjlighet, utan det är även rätt tid för oss att uppfylla ett stort behov hos våra kunder, samt att hålla oss i framkant. Vårt senaste förvärv av Kasten stärker ytterligare vårt åtagande att stödja våra kunders affärstransformation till framtidsanpassade arkitekturer. Veeams förmåga att nu dessutom kunna skydda och mobilisera Kubernetes workloads i AWS via Kasten K10-datahanteringsplattformen gör verkligen en stor skillnad inom detta område.”

Veeam Backup for AWS v3 levererar nu AWS-backup och återställning av Amazon RDS-databaser med samma pålitlighet, kostnadseffektivitet och säkerhetsfördelar som kunder nu förväntar sig av Veeam-lösningar. Användare har möjlighet till helautomatiserad säkerhetskopiering från Amazon RDS med flexibla riktlinjer och schemaläggningar och kan sedermera bemästra alla typer av dataförluster tack vare effektiva funktionsalternativ för sekundsnabb återställning av hela databaser från en exakt tidpunkt. Ytterligare ny funktionalitet inkluderar:

• Stöd för backup och återställning av Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VPC)-inställningar, även över AWS-konton och AWS-regioner för felsökning och katastrofåterställning, samt för utvecklings- och teständamål.
• Rollbaserad åtkomstkontroll för att delegera roller och hantera behörigheter för att tillåtas säkerhetskopiera och återställa data, vilket effektiviserar driften och garanterar att dataskyddet uppfyller gällande säkerhets- och efterlevnadsregler.
• Stöd för AWS Outposts, vilket möjliggör för organisationer att använda samma Veeam-drivna AWS-inbyggda backup- och återställningsfunktioner som de använder för lokalbaserade AWS Outposts.

Veeam Backup for AWS finns tillgänglig i tre utgåvor: en kostnadsfri separat molnbackup-lösning (begränsad till 10 AWS-instanser; obegränsat antal återställningar), en fristående molnbackup-lösning (från 40 dollar per AWS-instans per år; tillgängliga mätningsmöjligheter; användningsbaserad betalning), eller som en del av Veeam Backup & Replication för en omfattande hybrid- och multimolnstrategi med obegränsade alternativ för dataportabilitet. För mer information, vänligen besök www.veeam.com.

Stödjande citat
”Förmågan att snabbt svara på kundernas krav är nödvändig i dagens ständigt föränderliga miljö. Genom att leverera stöd för molnbaserad backup och återställning av Amazon RDS-databaser, samt stöd för AWS Outposts och möjligheten att skydda Kubernetes workloads i AWS, har Veeam visat att de kan verka i molnhastighet och tillgodose dynamiska kundbehov.” – Sabina Joseph, Director, Americas ISVs, på Amazon Web Services, Inc.

"Kunder använder ett växande utbud av molnbaserade appar och infrastrukturer som genererar uppdragskritiska data. Som ett resultat har datahantering för multimoln och skydd blivit strategiskt, särskilt med tanke på ökade cyberhot och strikta efterlevnadskrav. Kunderna kämpar dock för att kunna samla sin information på en enda bildskärm och kontrollera data över flera molnmiljöer - och för att erbjuda snabba återställningsnivåer. Tillförandet av backup- och återställningsmöjligheter av Amazon RDS-databaser, samt integreringen av AWS-data som ska skyddas tillsammans med andra lokal- och molnbaserade källor, indikerar att Veeam erkänner och arbetar för att ta itu med denna smärtpunkt.” – Krista Macomber, Senior Analyst på Evaluator Group

"Sopra Sterias driftsteam ville förverkliga Kubernetes smidighet och kostnadseffektivitet samtidigt som de effektivt bistår ett stort antal projekt. Kasten K10-plattformen ger oss en enkel och skalbar lösning som levererar de bästa datahanteringsfunktionerna för våra AWS-workloads och Red Hat OpenShift-klusters. Ännu bättre - vi driftsatte det på några minuter utan behov av några utvecklarförändringar, utbildningar eller professionella tjänster. Det är otroligt enkelt att använda och fungerar helt enkelt bara!” – Thierry Luc, CTO på Sopra Steria

"Voxelcare förlitar sig på Veeam, inte bara för att skydda de återstående workloads vi har i våra lokalbaserade datacenter, utan även för att skydda våra data på AWS. Veeams lösningar har alltid varit mycket flexibla, pålitliga och otroligt lättanvända. Vi fick smygtitta på Veeam Backup for AWS v3 och är glada över att använda den för att skydda även våra Amazon RDS-data. ” – Juan Sevila, Development Manager på Voxelcare
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN