SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Veeam utvidgar sitt Google Cloud-partnerskap och utökar molnstödet för offentlig verksamhet

Stärker Veeams satsning inom hybridmoln, vilket ger kunderna
ett bredare plattformsstöd och fler valmöjligheter
: Veeam® Software, det ledande företaget för backup-lösningar för Cloud Data Management, meddelade idag att man utökar sitt stöd för publika molnplattformar i och med den allmänna tillgängligheten av Veeam Backup for Google Cloud Platform. Detta fullbordar Veeams stöd för de tre största publika molnleverantörerna.

I en tid när majoriteten av organisationer nu driver hybrid- eller multimolnmiljöer och när 72% av de som i dagsläget använder publika moln har mer än en leverantör på plats, är Google Cloud en av världens fem största leverantörer av molninfrastruktur.[ii] Tack vare detta nya erbjudande kan Veeam nu leverera en enda plattform för att skydda, säkra och hantera alla applikationer och dataplattformar - molnbaserade, virtuella och fysiska - vilket hjälper organisationer att påskynda införandet av hybridmoln.

”Veeam erkänner molnets strategiska betydelse för våra 400 000+ globala kunder och vi är hängivna till att kunna erbjuda ett brett plattformsstöd och flera valmöjligheter,” säger Danny Allan, Chief Technology Officer and Senior Vice President of Product Strategy på Veeam. ”När vi nu utökar stödet för publika moln ytterligare i och med lanseringen av Veeam Backup for Google Cloud Platform, har vi samtidigt utvidgat vårt partnerskap med Google Cloud. Detta gör det möjligt för Veeam och Google Cloud att gemensamt bemöta kunder via Google Cloud Marketplace. Utöver detta, tack vare Veeams senaste förvärv Kasten, kan nu kunderna dessutom dra nytta av Kastens datahanteringsplattform K10, specialbyggd för Kubernetes, via Google Cloud Marketplace.”

Veeam hjälper sina kunder att adressera säkerhets- och dataskyddsfrågor genom att tillhandahålla Google Cloud-backup och återställning för att säkra och skydda applikationer och data. Genom att utnyttja och automatisera Google Cloud-”native”-teknologier kan man snabbt och pålitligt undvika dataförluster i molnet.

Ny funktionalitet för Veeam Backup for Google Cloud Platform inkluderar:

• Google Cloud-Native: Ett enkelt men kraftfullt webbgränssnitt, distribuerat från Google Cloud Marketplace, börjar skydda data inom några minuter. Policybaserad automatisering av Google Cloud-native snapshots för snabba och frekventa återställningspunkter, snabb full- och file-level för återställning för att undvika eventuella dataförluster i molnet.
• Kostnadsoptimering: Branschens första kostnadsberäkningsfunktion för att anpassa servicenivåmålen (SLO) med budgetar samtidigt som kostnad för överutnyttjande undviks; Backup till Google Cloud-objektlagring för kostnadseffektiv långvarig lagring/arkivering och regelefterlevnad.
• Säkerhet: Hantera säkerhetshot, inklusive så kallade ”ransomware” såväl som insiderhot, genom att isolera backup-data från produktion (mellan t ex projekt och/eller regioner); skiktad säkerhet för att skydda mot ”brute force”-attacker med hjälp av multifaktorautentisering (MFA).
• Hybrid-Ready: Portabla dataformat och integration med Veeam Backup & Replication-specificerade externa lagringsytor möjliggör enkel återställning utanför Google Cloud; använder flexibel Veeam Universal Licensing (VUL) för att förenkla licenshantering och möjliggöra mobilitet för molnmiljöer.

Den nya GRATIS-versionen av Veeam Backup for Google Cloud Platform (upp till 10 Google Cloud-workloads kan säkerhetskopieras med obegränsade återställningsalternativ och grundläggande support) och BYOL-version (VUL med flexibel Cloud Data Management och dygnet runt-support) finns nu tillgängliga på Google Cloud Marketplace.

För mer information, vänligen besök www.veeam.com.

Stödjande citat
”När kunderna migrerar sina mest affärskritiska ”workloads” till molnet, har dataskydd och hantering högsta prioritet. Med den utökade tillgängligheten av Veeams lösningar för data-backup på Google Cloud kan kunder snabbt distribuera och hantera dessa applikationer i global skala, samtidigt som de drar nytta av Veeams möjligheter inom dataskydd.” – Manvinder Singh, Director, Partnerships at Google Cloud.
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Jungheinrich får validering AI spås som en av tre utmaningar Företag prioriterar mjukvarudesign Affären klarDe vanligaste orsakerna till visselblåsning
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN