SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verizon Business utökar sin mjukvarudefinierade WAN-portfölj med Silver Peak

Enterprisekunder kan nu dra nytta av edge-plattformen Silver Peak Unity EdgeConnect SD WAN för att snabbare driftsätta en säker och integrerad WAN-uppkoppling Edge-to-Cloud.
Verizon Business expanderar sin mjukvarudefinerade Wide Area Network (SD WAN)-portfölj med edge-plattformen Silver Peak® Unity EdgeConnect™ som ett managed service-erbjudande.

Verizon köpte nyligen Silver Peak EdgeConnect-plattformen av Aruba och genom att den läggs till i Verizons SD WAN-portfölj kan företag välja att övergå till ett SD WAN med en integrerad WAN Optimization-miljö för hanteringen av affärsapplikationer.

”Det pågår ett skifte i sättet som företag ser på hur de ska hantera sin WAN-edge arkitektur, särskilt i relation till dagens affärsklimat. Äldre nätverk klarar helt enkelt inte att hantera de krav som dagens molninriktade företag har. Tillägget av Silver Peark EdgeConnect-plattformen till Verizons SD WAN-portfölj är ytterligare ett initiativ som genererar värde till företag som letar efter snabb driftsättning av SD WAN och WAN Optimization-tjänster”, säger Aamir Hussain, senior vice president, business products, Verizon Business.

Verizons SD WAN-portfolio hjälper kunder att accelerera nätverkstransformation med avancerad kontroll över molnet, centralt orkestrerad och automatiserad service assurance och hantering som nu är integrerade med Silver Peak® Unity EdgeConnect™-enheter och SaaS-baserade kontroller för att leverera en sömlös lösning. Dessa egenskaper kan även levereras med ytterligare egenskaper som Säkerhet, WAN Optimization och Verizon Wireless Connectivity.

”I takt med att företags digitala transformationsinitiativ inser många att en intelligent WAN-arkitektur är kritiskt för att uppnå maximalt värde från existerande och pågående molninvesteringar”, säger David Hughes, grundare av Silver Peak och senior vice president för WAN-affären på Aruba. ”Företag kan dra nytta av Verizons branschledande managed services-modell som nu inkluderar Unity EdgeConnect SD WAN-edge-plattformen”.

Verizon var först till marknaden med ett globalt erbjudande för SD WAN, först att leverera virtuella tjänster globalt och erkändes nyligen som en ledare i rapporten IDC MarketScape: Worldwide Managed SD WAN 2020 Vendor Assessment (Doc #US45837420, August 2020).

För tredje året i rad har Gartner utmärkt Silver Peark som en Leader i deras Magic Quadrant for WAN Edge Infrastructure
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-12
Caroline ny Nordenchef för CapgeminiGenerativ AI används av nätbusar BOLIST vill att fler lyckas med sina byggprojektHur kan organisationer maximera värdet av AI Mestergruppen behåller den ledande positionen
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka