SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Vi välkomnar Peter Benjaminsson som ny försäljningschef Bygg

Från den 1 december är Peter Benjaminsson ny Försäljningschef Bygg på ISOVER.
Han är sedan tidigare bekant med Saint-Gobain då han sedan 2010 har jobbat som säljare både på ISOVER och på Gyproc.

Peter har jobbat i byggbranschen hela sitt yrkesverksamma liv och började som snickare med egen firma. Säljkarriären inleddes på Hilti där han jobbade mellan 2006 och 2010 då han blev säljare på ISOVER och säljdistriktet i Väst. När han flyttade till Stockholm för fem år sen fanns ingen öppning på ISOVER, däremot på systerbolaget Gyproc där han varit fram till nu. Som säljare har han i huvudsak arbetat mot återförsäljare och entreprenörer bortsett från det sista året på Gyproc då han arbetat mer mot föreskrivande led och större entreprenörer. När möjligheten till rollen som försäljningschef på ISOVER dök upp var det en chans som Peter inte ville missa.

Vad lockade med tjänsten som försäljningschef?

Jag har känt i flera år att det är en roll som jag skulle vilja prova på och som jag tror passar mig bra. Jag kan inte få ett bättre tillfälle än detta. Jag känner till koncernen, jag känner till ISOVER. Jag har varit från ett tag vilket också kan ha sin fördel, att komma in med lite nya ögon. Som Försäljningschef kan jag vara med och påverka och få ett helhetsansvar.

Vad ser du fram emot med din nya roll?

Att det är en ny utmaning som jag velat ha. Jag kommer också att få lära känna säljteamet och kunderna på ett nytt sätt och på en annan nivå i den här rollen.

Du är redan bekant med ISOVER och Saint-Gobain. Vilka fördelar har det för rollen?

Jag känner till varumärkena och våra rutiner internt. Startsträckan blir inte så lång som om man hade börjat på ett helt nytt företag. Jag har jobbat länge inom koncernen, känner folk lite här och var och upplever att jag är uppskattad här.

Vilka utmaningar tar du dig an först?

Främst att lära känna kunderna och säljteamet och få en lägeskoll. ISOVER har varit och är ett starkt varumärke och det är en fortsatt utmaning att behålla en stark position och en positiv upplevelse av oss på marknaden.

Välkommen Peter!

Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen.

Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med mer än 179 000 anställda. I Sverige bidrar ca 850 anställda till en omsättning på drygt 3 miljarder SEK.

Saint-Gobain utvecklar och tillverkar produkter och lösningar som är viktiga ingredienser för allas vårt välbefinnande och för vår framtid. De finns överallt i våra boenden och i vårt dagliga liv; i byggnader, transportmedel, infrastruktur och i många industriella tillämpningar. De erbjuder komfort, prestanda och säkerhet samtidigt som de tar sig an utmaningar som hållbart byggande, resurseffektivitet och minskad klimatpåverkan.

Läs mer här:

www.isover.se
www.isover.com
www.saint-gobain.se
www.saint-gobain.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Lär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbetenAntalet nätfiskeattacker ökarNytt samarbete med Svenska Taxiförbundet
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884