SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Välisolerad port innoverar marknaden

Med en 82 millimeter tjock isolering erbjuder takskjutporten ASSA ABLOY OH1082P både utmärkt termisk separation och betydande energibesparingar.
– Tekniken, funktionerna och konstruktionen i denna takskjutport gör att den klarar de allra högst ställda miljökraven och vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens mest välisolerade port, säger Henrik Paulsson, marknadschef, ASSA ABLOY Entrance Systems.

Den robusta och tjocka panelen tillsammans med innovativa funktioner som noggrann topp- och sidotätning och vattenresistent bottentätning innebär stora besparingar för miljön och minskade energikostnader. Dessutom minimerar ASSA ABLOY OH1082P drag och kondens på arbetsplatsen – vilket betyder en bättre arbetsmiljö för personalen.

– Denna takskjutport ger med andra ord full kontroll över inomhusmiljön så att användaren får optimala arbetsförhållanden samtidigt som energiförbrukningen minskar, säger Henrik Paulsson.

En bruten köldbrygga innebär att temperaturskillnader inte kan passera från den ena sidan till den andra. Takskjutportens formgivning ger också ett rekordlågt U-värde på 0,46 W/m²K.

– Den är dubbelt så effektiv som en standardtakskjutport om man jämför med en 5x5 meter stor port. Det är helt unikt och det känns naturligtvis väldigt kul att kunna erbjuda detta i tider när vi verkligen måste tänka på klimatet i alla hänseenden, säger Henrik Paulsson.

ASSA ABLOY OH1082P kan konfigureras för att passa alla olika objekt. Porten kan exempelvis utrustas med eller utan fönster och hela elva standardkulörer på panelerna erbjuds. Dessutom kan den fås fabriksmålad efter användarens egna önskemål. Det finns även ett brett utbud av skensatser och olika måttdimensioner.

– Flexibiliteten hos den här porten är nästan oändlig så den som vill kan verkligen skräddarsy sin ASSA ABLOY OH1082P så att den uppfyller alla specifika och unika entrébehov, avslutar Henrik Paulsson.

Henrik Paulsson
Marknadschef
010-47 47 468
henrik.paulsson@assaabloy.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN