SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Welandkoncernen visar vägen

Förra året gick startskottet för vår stora satsning mot en mer koncerngemensam monter på Elmia Subcontractor.
Med en 400 kvadratmeter stor monter visade vi att vi har en vilja av stål. På årets mässa hoppas vi kunna locka er besökare med något alldeles extra. Med egen scen i montern har vi tagit in experter som kommer föreläsa om högst aktuella ämnen.

Genom Welandkoncernens satsning på kompetensutveckling kommer ni bland annat att få ta del av Stora Enso som berättar om möjligheter och utveckling inom biokomposit samt K.D. Feddersen som förklarar varför plast är det bästa miljövalet. Andra föreläsare under veckan är bland andra SSAB, BIM och Svetsutvecklarna.

– Vi plockar in de främsta experterna inom olika områden för att interagera med våra kunder och besökare, väcka tankar och visa hur vi ser på saker och ting. I grund och botten handlar det om att utvecklas tillsammans med våra kunder, säger Mattias Andersson.

Se vårt gedigna program nedan och planera in i kalendern redan nu.

I år representeras Welandkoncernen av sex bolag och alla kommer vi att bjuda på nyheter inom våra egna specifika områden.

Vi fortsätter vår resa och kommer presentera såväl produktnyheter som utökade möjligheter att styra hela lager med hjälp av olika mjukvaru- och hårdvarulösningar. Genom förvärvet av Kodverkstan tidigare i år så äger Weland Solutions nu helt WMS-systemet Compact Store. Tillskottet har gjort det möjligt att lyfta systemet till en ny nivå med en rad förbättringar och helt nya funktioner.

Inför 2020 står Welandkoncernen samlade för att ta oss an nya utmaningar och vi hoppas att ni följer med oss på resan.

VD
bjorn.karlsson@welandsolutions.se
+46 73 442 55 34
Kontaktinformation
Postadress
Anderstorps­vägen 24
33236 Gislaved
Besöksadress
Anderstorps­vägen 24
33236 Gislaved
Region
Gislaved
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556566-0114
Grundat: 1999
Anställda: 58
Välkommen till Weland Solutions AB!

Weland Solutions AB ingår i Weland-koncernen med en omsättning på ca 3,4 miljarder kronor och ca 1300 anställda. Vi konstruerar, tillverkar och marknadsför pålitliga och driftsäkra lösningar för effektiva lagersystem. Huvudkontor, produktion och utveckling ligger i Gislaved. Våra huvudsakliga produktgrupper är hissautomater och tillbehör till dessa.

Weland Solutions är en ledande leverantör av hissautomater i Sverige. Vi levererar kundanpassade och optimerade hissautomater, Med rätt produkter på rätt plats är det enkelt att effektivisera hela produktionen.

Vårt koncept är samma sedan starten – att leverera svensktillverkade produkter som effektiviserar lagerhantering och logistik. Vår styrka är vår höga kompetens och lyhördhet. Vi arbetar alltid nära våra kunder och försöker alltid tillgodose deras behov. Weland Solutions strävar efter att alltid leverera så effektiva lösningar som möjligt.

Senaste annonser från Weland Solutions AB

Se alla företagets 1 annonser »

Certifieringar

AAA

Kontakter

Lars Andreasen
Försäljningschef
0734-425541
Mikael Svensson
Säljare Syd
0371-52 30 40
Peter Johansson
Säljare Norr
0371-52 30 40

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Jungheinrich får validering AI spås som en av tre utmaningar Företag prioriterar mjukvarudesign Affären klarDe vanligaste orsakerna till visselblåsning
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN