Gradningshjul DB-WL 7S FIN 152x25.4x25.4mm

Pris: 862,50 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Däck, hjul och fälgar
Reservdelar
Transportfordon

Referensnr: 9063
Upplagd: 2021-10-05
Alexander
0411-553612
Mathias Sandgren
Säljare
0411553611
0768581468

Beskrivning

Scotch-Brite™ Gradningshjul DB-WL, 7S FIN, 152mm x 25,4mm x 25,4mm,18768 Scotch-Brite™-gradningsrondell är en aggressiv rondell framställd för olika gradningsjobb och ytor. Använd våra rondeller av kiselkarbid som har en nominell hög densitet på 11 i kornstorlekarna fin och medium, för lätt till medelgrov kantgradning av kolstål, rostfritt, titan och mjuka metaller. ·Hård formbar rondell för effektiv rostborttagning utan att underminera arbetsstycket ·Formgjuten konstruktion av en rondell som löper smidigt och ger jämna resultat ·Scotch-Brite™-fibermaterial är beläggningsresistent. Det frigörs kontinuerligt nya slipmedel så att avverkningen kan pågå utan avbrott. Använd vår hårda aggressiva Scotch-Brite™-gradningsrondell för olika gradningsjobb och ytor. Våra rondeller av kiselkarbid har en nominell hög densitet på 11 i kornstorlekarna fin och medium. De är effektiva för lätt till medelgrov kantgradning av kolstål, rostfritt, titan och mjuka metaller. Den formgjutna fiberkonstruktionen på Scotch-Brite™-gradningsrondellerna ger en jämn slipning av plana och oregelbundna ytor under hjulets hela hållbarhet. Våra rondeller är hårda och tåliga, vilket gör dem idealiska för avgradning av stansade eller laserskurna delar, rengöring eller finslipning efter slipband, ta bort mejslingar från basmaterial. De ger en utmärkt finish vilket kan ta bort behovet av ytterligare slutslipning. De består av ett vasst kiselkarbidslipmedel, ett syntetiskt material som är vanligt att använda i arbeten med lågt tryck som målningsfinish och -förberedelse. Kiselkarbid brister snabbare än aluminiumoxid, för att ge en extra hög finish. Materialet med öppen väv håller sig kallt och är beläggningsresistent, varför fibrerna inte täpps till. Tillsammans med den pågående bristningen av fibrerna i väven för att frigöra nya mineraler behålls mineralernas höga avverkningsförmåga. Resultatet är en extremt lång hållbarhet. Scotch-Brite-slipprodukter för professionell användning är unika ytkonditioneringsprodukter som består av slipmedel integrerat i fibernylon eller syntetiska fibrer. Genom att kombinera slipmedel med fibrer skapas ett slipande system som ger ett jämnt resultat under produktens hela livslängd. Använd Scotch-Brite-produkter för att nå bättre produktivitet och samtidigt minska behovet av rengöringsmedel och stålborstar. Vare sig det gäller estetisk finish eller svetsfogsberedning och gradning så kan du arbeta snabbt och få ett jämnt resultat, del efter del.   Föreslagna användningsområden ·Används för flera olika gradningsarbeten

Pris: 862,50 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

Fabrikat3M

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Svets och Tillbehör i Ystad AB, Alexander
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation

Svets och Tillbehör i Ystad AB

Postadress
Koppar­gatan 23
27139 Ystad
Region
Ystad
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556360-3470
Grundat: 1984
Anställda: 20
Välkommen till Svets och tillbehör AB!

Vi är en av de mest kompletta svetsleverantörerna på den svenska marknaden med leveranser från de mest kända tillverkarna och ett mycket brett kunnande inom svets.

Vi har även svenska agenturen på Wolfram Industrie.

Svets och Tillbehör är en av få fristående grossister som finns kvar på marknaden, vilket betyder stor valfrihet av produkter och tjänster samt korta ledtider. Vår styrka är också kundspecifika lagerhållningar och snabba besked.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Alexander
0411-553612
Åke Sahlin
Säljare
0708-56 66 16
Dick Jönsson
Säljare
0709-770027
Mathias Sandgren
Säljare
0411553611
0768581468