LED Strip 240led/m , 24W/m , 24VDC , 5m rulle

Pris: 1 210 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Ledlampa
Belysning
Produkter

Referensnr: 24
Upplagd: 2023-02-06
Olle Siren
Kontaktperson
0704970268

Beskrivning

Allmänt om LED strip 240led/m 24W

LED strip 240led/m 24W/m med fast färgtemperatur. Beroende på val av drivdon, kan LED strip lysa med fast styrka eller dimmas. Den har ett färgåtergivningsindex på RA90, vilket gör att färger återges mer korrekt. Med sin lilla yta är LED strip lämplig för smidig belysning även vid trånga ytor. Exempelvis ovanför t ex en köksbänk, hylla, monter eller kanske undersidan av ett bord.

Konstruktion
LED strip har 240st LED chip, i storlek 2835, per meter och är delbar / klippbar var 25mm. LED strip är 10mm bred och har en baksida med självhäftande tejp 300SLE från 3M. På grund av den självhäftande tejpen är den enkel att sätta upp.

Dimning
Vi rekommenderar att använda en återfjädrande strömbrytare (sk Push-dim). Ett kort tryck tänder eller släcker och ett längre tryck dimmar därefter upp eller ner. Befintliga kablar eller möjlighet att använda fler ledare kan begränsa alternativen, se alternativ nedan .

Befintlig fas och nolla (ev jord) utan möjlighet att ansluta en push-fas. Här behövs en återfjädrande strömbrytare, en dosdimmer, tex Plejd DIM-01, som monteras i kopplingsdosan bakom strömbrytaren samt ett drivdon.
Nyinstallation eller befintlig fas och nolla (ev jord) med möjlighet att ansluta en push-fas. Här behövs en återfjädrande strömbrytare samt ett drivdon.
Drivdon: Ltech TD-36-12-E1PI (36W) (datablad)

Se även vår praktiska guide om dimning.

Installation
Montera LED strip 24W i en aluminiumprofil eller mot ett värmeavledande material, för att bibehålla livslängden. Dra av skyddsfilmen från den självhäftande tejpen på baksidan och tryck fast den mot underlaget. LED strip kan bli klippt i ett intervall om 25mm / 6 chip, vid längder kortare än 5m. LED strip har färdiga anslutningskablar i bägge ändor. Om den därefter klipps i fler delar än två måste anslutningskablar lödas på.

Drivdonet, som beställs separat, kan vara dimbart (triac, 1-10V, DALI mfl) och vara av typen konstant spänning med en utspänning på 24Vdc. Med ett drivdon på 36W kan den maximala längden vara 5m. LED strip kan dimmas på flera sätt, se nedan för alternativ. Dock måste “strömbrytaren” på väggen måste ha en styrning, som drivdonet kan hantera.

Kundanpassningar av LED strip 240led/m 24W
Om ni vill ha färdiga kundanpassade längder av led strip 240led/m 24W/m med förmonterade anslutningskablar, kan vi hjälpa er med det. Hör gärna av er då på 070-4970268. Det går även att maila till order@sirled.se.

Pris: 1 210 SEK
 (exkl. moms)

Finansiering

Allmänt

FabrikatSirLED AB

Övrigt

BetalningsvillkorFaktura med 30 dagar netto
LeveransvillkorEXW

Skicka intresseanmälan

Mottagare
SirLED AB, Olle Siren
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Markör­gatan 2
13644 Handen
Besöksadress
Markör­gatan 2
13644 Handen
Region
Haninge
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556827-0481
Grundat: 2010
Anställda: 2
Välkommen till SirLED AB!

SirLED AB grundades 2010 med ett mål om att erbjuda högkvalitativa och kundanpassade LED-lösningar till konkurrenskraftiga priser.

Vi är ett teknikorienterat företag som drivs av en passion för LED. Vår främsta styrka ligger i vår förmåga att ta till oss av våra kunders behov och anpassa våra lösningar därefter. Vi har också ett brett utbud av standardprodukter som alla är testade och utvärderade enligt vår kvalitetssäkringsprocess.

Hittar ni inte det ni söker ? Kontakta oss gärna! Vi har ett brett kontaktnät av tillverkare och leverantörer och kan även göra kundanpassningar.

Vi finns i södra Stockholm där såväl produktutveckling som tillverkning och lager är förlagt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Olle Siren
Kontaktperson
0704970268