Kraftfullt men lättanvänt CAD/CAM program

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Produktionssystem
Datautrustning & Mjukvara. m.m
Produkter

Referensnr: 211
Upplagd: 2023-10-24
Lars Skogman
Försäljningsingenjör
070-2899172

Beskrivning

GibbsCAM är ett integrerat CAD/CAM system avsett för nc-beredning av styrda fräsar, svarvar och trådgnistar. Den senaste produktserien, Virtual Gibbs, lanserades 1993 med ett revolutionerande helgrafiskt gränssnitt som inom CAM är att betraktas som unikt. Inga milslånga menyer eller kommandorader, och med ett arbetsflöde som är intuitivt för programmeraren.

GibbsCAM distribueras i Skandinavien sedan tidigt 90-tal av Fructus Data AB. Med mer än 1000 installerade GibbsCAM-system är Fructus en av de ledande leverantörerna. Support & utbildning fås av kvalificerad personal, alla med gedigen erfarenhet och bakgrund inom CAM/CNC och produktion.

Kontakta oss gärna för en demonstration av programmet.

Mer info:
www.fructus.se

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatGibbsCAM
Tillverkningsår2020

Skicka intresseanmälan

Mottagare
AB Fructus Data, Lars Skogman
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Storsätra­gränd 5a
12739 Skärholmen
Besöksadress
Storsätra­gränd 5
12739 Skärholmen
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556011-6120
Grundat: 1991
Anställda: 6
CAD/CAM LÖSNINGAR FÖR EFFEKTIV CNC PROGRAMMERING
Vårt kunniga team har levererat CAM program och lösningar för maskinstyrning till tillverkande industri, i mer än 30 år. Fructus är Nordisk distributör av GibbsCAM för programmering av CNC maskiner. Våra övriga mjukvaror omfattar Alibre 3D CAD, CIMCO Editor/Databas och DNC lösningar samt RopeCAM för specialgängning. Vi tillhandahåller komplettlösningar med programvara, kundanpassning, idriftsättning samt professionell support. I Norden styrs idag tusentals CNC maskiner med hjälp av CAD/CAM lösningar från Fructus.

Låt oss visa hur vi kan stärka även Ert företag.
Välkommen med Er förfrågan!

Agenturer

Alibre CAD, Sverige
Lättanvänd solid 3D CAD till låg kostnad. Alibre Design erbjuder snabb, robust och noggrann 3D modellering som passar utmärkt för det mindre företaget, tillverkande företag, och designers. Den har ett intuitivt arbetssätt vilket gör att den även lämpar sig väl för sporadiska användare.
CIMCO Integration, Sverige
CIMCO Edit är marknadens mest populära NC-editor. Med över 60.000 installerade licenser runtom i världen är den något av en standard idag. I Produktsortimentet finns DNC lösningar, MDC (maskinövervakning) samt PDM för verkstadsgolvet (dokumenthantering).
GibbsCAM, Sverige (Generalagent)
GibbsCAM är ett kraftfullt men lättanvänt CAM program för programmering av CNC maskiner inom områdena fräsning, svarvning och trådgnist. Den senaste generationen GibbsCAM omfattar ett användargränssnitt som har revolutionerat CAM industrin – användarvänligt, intuitivt och med ett logiskt arbetssätt för CNC programmerare och maskinoperatörer. MODULUPPBYGGT GibbsCAM består av ett antal baspaket och därtill ett antal påbyggnadsmoduler. I samtliga baspaket ingår både CAD-del, CAM-del och 3D Simulator. Moduluppbyggnaden gör att man kan starta med ett enklare/billigare CAM program för att sedan bygga på med fler moduler vartefter behov uppstår och man hunnit med att utveckla sin kompetens. ”The Sky Is The Limit”. LOKALT SPRÅKSTÖD FÖRENKLAR INÄRNING GibbsCAM har översatts till cirka 20 olika språk, däribland svenska och finska. GIBBSCAM I NORDEN Sedan tidigt 1990 tal distribueras GibbsCAM i Norden av Fructus Data AB (Sverige, Norge, Finland).

Kontakter

Lars Skogman
Försäljningsingenjör
070-2899172

Filmer

This is GibbsCAM

This is GibbsCAM
Svarvning / Fräsning i Multisvarv
5 axlig fräsning