ONSDAG 22 JANUARI 2020

AB Rubb c/o Bokf Kontrollremsan AB

Postadress
Saldo­vägen 2 B 1 Tr
17562 Järfälla
Region
Järfälla
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556821-5031
Grundat: 2010
Anställda: 3
Välkommen till Rubb AB!

Rubb är världsledande i sitt erbjudande av duk hallar och isolerade hallar, Thermohall. Till industri, kommersiella och militära behov.

Rubb anger standarden i design, kvalité, leverans och installation. En Rubb konstruktion är anpassad till att fullt ut leva upp till alla de krav som finns på alla marknader. Rubb erbjuder högkvalitativ dokumentation och eftersträvar en lång och god relation efter försäljningen. Service och engagemang under många år in i framtiden efter en försäljning. Rubb använder därför endast välkända beprövade material och metoder i Rubb byggnader, inklusive Thermohall, Rubb kostnadseffektiva, extremt välisolerade duk hall.

Rubb globala organisation bygger på att skapa kompetensområden inom gruppen, baserat på marknadens speciella behov. Organisationen är inriktad på sådana unika kompetenser för respektive marknad. På detta sätt jobbar Rubb vidare med en tradition, att sätta kunden främst med ansvarsfullt utvecklande av innovativa produkter och långsiktiga kundrelationer.

Välkommen att kontakta oss!

Senaste annonser från AB Rubb c/o Bokf Kontrollremsan AB

Se alla företagets 3 annonser »

Kontakter

Jan-Olof Magnusson
Kontaktperson
0709-90 34 35

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser