MÅNDAG 18 DECEMBER 2017
Postadress
Brunnemyrsvägen 5
45155 Uddevalla
Besöksadress
Brunnemyrsvägen 5
SE-45155 Uddevalla
Region
Tanum
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
556946-7839
Grundat: 1970
Anställda: 6
Välkommen till Nyli Kvalitets- & Kontrollteknik AB.

Vi har sedan starten 1970 varit kända för att leverera produkter och tjänster med mycket god kvalité, våra passbitar i hårdmetall är ett exempel. Vårt huvudkontor med verksamhet finns i dag i Uddevalla där vi erbjuder en komplett anläggning för mättekniska tjänster med ackrediterad kalibrering inom storhet, längd samt analys av partiklar på ytor i våra laboratorium och legomätning av komponenter och produkter.

I vår mässhall visar vi vårt produktsortiment, allt från handmätdon till avancerade mätmaskiner, mätarmar, visionsystem och laserscanning tillsammans med enkla såväl som komplexa mjukvaror.

Våra internmässor är uppskattade event där ny mätteknik demonstreras av både egen personal samt från våra leverantörer.

Vi håller även utbildning för operatörer, mättekniker, produktionstekniker och konstruktörer m.fl. som önskar ökad kompetens inom området mätteknik.

Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

Aberlink LTD, Storbritannien (Generalagent)
Tillverkare av manuella och CNC styrda mätmaskiner.
Baty International, Storbritannien (Generalagent)
Tillverkare av Profilprojektorer samt Optiska koordinatmätmaskiner
Helios Preisser, Tyskland
Tillverkare av diverse handmätdon.
KARL STORZ Endoskop, Tyskland (Generalagent)
Tillverkare av Endoskop, Flexoskop och Technoskop
Kordt GmbH, Tyskland (Generalagent)
Tillverkare av special gängor och handmätdon. Standardelement för fixturer mm.
Kreon Technologies, Frankrike (Generalagent)
Mätarmar, Laser skannrar.
Third Dimension LTD, Storbritannien (Generalagent)
Portabel lasermätning av spalt, spel & radier.

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2008 – ISO/IEC 17025

Kontakter

Lennart Thorn
Affärsutveckling, Marknad
0522-646 645
2017-12-15
Nya versioner av CADMAN® seriens mjukvarorDigital Mechanics investerar i Sveriges största professionella 3D-printerEluttag på DIN-skena för alla marknaderZenergy premiärvisade ZIP-BostäderK2A levererar och monterar första lägenheterna i VästeråsVolkswagens laddboxkampanj gav fler eldrivna bilarVi välkomnar Rhotex 325Invigning av nya lokaler för Mitsubishi Electric LundÖvik Energis vd nominerad till Årets ledareNy härdkylning säkrar norra Europas största kraftstation.Elhybrider har tagit över efter diesel hos ToyotaMaskinentreprenörens Teknikpris till SVABElva nya snabbladdare i DalarnaTyréns rekryterar expert inom stadsutveckling
2017-12-14
Rörmästarna Bendex utökar med FiberlaserEffektiv och sparsam tryckreglering1 miljon laddningar i E.ON nätverkCaverion och OKQ8 Scandinavia tecknar serviceavtal för över 450 anläggningarFrekvensomriktare har framgångsrikt testats på havsbottenIZF från SMC hjälper dig att ta kontroll över statisk elektricitetSmart on-line design av apparatskåpHögre elpriser i Sverige när Europa fasar ut koletSuperintelligent sensor läser av förpackningar med glansJohan Söderström, vd för ABB Sverige, utsedd till Årets Västmanlänning 2017Fem stjärnor till Toyota Yaris i Euro NCAP
Annonser