Postadress
Stora Mossen
61595 Valdemarsvik
Besöksadress
Stora Mossen
61595 Valdemarsvik
Region
Valdemarsvik
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556757-7399
Grundat: 2008
Anställda: 18
Välkommen till Stora Mossen Production AB

Vi erbjuder hjälp och kompetens från den första skissen till den första prototypen och vidare till slutlig produkt. Tillsammans kan vi komma fram till hållbara lösningar och alternativ. Vi ser aldrig glaset som halvtomt utan alltid halvfullt, men vi ser möjligheter och inte problem.

För att kunna erbjuda fler möjligheter och alternativ har vi en stor maskinpark, som utgörs av märken som Dugard, Index, First, Haas, Leadwell och Storebro.

Våra maskiner kan utföra fräsningar, borrningar, svarvningar, svetsningar, spårningar och fleroperations arbeten. Även montage, packning och kantbockning kan vi hjälpa till med.

Detaljer tillverkar vi oftast i metall och plast genom bland annat fräsning, borrning och gängning. Vi har kunder inom en rad olika branscher så som sjukhusindustrin, skogsindustrin och fritidsindustrin.

Utanför Valdemarsvik, på sina föräldrars gård, startade Johnny Nilsson företaget Stora Mossen Producion AB (SMP AB). Året var 2002 och Johnny arbetade då på ett verkstadsföretag och drev Stora Mossen Production vid sidan om, men 2007 hade han så mycket jobb att han bestämde sig för att satsa på företaget fullt ut.

Under åren har företaget både utökat med personal och maskiner. SMP hjälper även människor tillbaka till arbetsmarknaden, så kallat socialt företagande.

Det kan vara människor med långtidsarbetslöshet, långtidssjukskrivning eller funktionsnedsättning, som har svårt att etablera sig på arbetsmarknaden. Hos SMB får de en chans att visa vad de kan bäst och många har hittat en permanent plats i företaget.

Har du några frågor är det bara att höra av sig!

Filer

Bild 1Bild 2

Kontakter

Johnny Nilsson
0708-88 54 62

Filmer

Visa Vägen! Visa vägen SMP AB! Stora Mossen Production AB!