Postadress
Rosenborgs­gatan 4
16974 Solna
Region
Solna
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556436-3421
Grundat: 1991
Anställda: 530
Dun & Bradstreet hjälper kunder att växa och nå framgång

I närmare 200 år har Dun & Bradstreet hjälpt kunder och partners att växa och nå framgång med hjälp av data, analys och datadrivna lösningar. Våra mer än 6 000 medarbetare över hela världen brinner för vårt unika uppdrag, och vi styrs av starka värderingar som gör oss till den etablerade ledaren inom data för affärsbeslut och analytiska insikter. Vår data och analys är värdefull i alla faser av ett företags livscykel, oavsett ekonomiska förutsättningar.

Vi har lösningar för alla delar i din verksamhet
Vi är experter på högkvalitativ data och programvara, specialiserade på att anpassa kredit-, affärs- och marknadsinformation som gör det lättare för våra kunder att fatta bättre beslut.

Med våra lösningar får du tillgång till kredit- och finansiell information om företag och konsumenter på nordiska, europeiska och globala marknader. Dun & Bradstreet kreditinformation och webbtjänster är baserade på marknadsledande riskbedömningsmodeller. De är skräddarsydda för att hjälpa dig att behålla ekonomisk kontroll.

Innan du går in i en ny affärsrelation är det viktigt att kontrollera hur väl din potentiella kund eller partner har hanterat affärer historiskt. På så vis kan du få en förvarning om potentiella ekonomiska överraskningar som plötslig konkurs eller fakturor som eventuellt inte betalas i tid. Dun & Bradstreets kreditupplysning är baserad på etablerade och ledande riskbedömningsmodeller och skräddarsydda för att hålla dig på den säkra sidan när det gäller såväl nya som sedan länge etablerade affärsrelationer.

Vi vill att du ska göra trygga och säkra affärer oavsett var i världen du verkar. Därför erbjuder Dun & Bradstreet kreditupplysningar inom Sverige, Norden och globalt. Med hjälp av våra träffsäkra värderingsmodeller får du upplysning om både betalningsförmåga och betalningsvilja. På så sätt kan du fatta fler och lönsammare affärsbeslut.

Läs mer: www.dnb.com/sv-se/om-oss.html

*Dun & Bradstreet – tidigare Bisnode

Kontakter

Jonna Peltonen
0