Postadress
Garvar­gatan 20
11221 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559157-4784
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Vi hjälper småföretagare att nå sin sanna potential

Trots att små och medelstora företag utgör ryggraden i landets ekonomi, upplever de flesta som driver företag att det är utmanande att få tillgång till extern finansiering för att stödja nya investeringar och expandera sina verksamheter. Det som bland annat gör det utmanande är att många företagare inte vet vilka banker eller långivare som kan erbjuda bäst villkor till sitt företag. Creddo grundades av ett par svenska entreprenörer som själva har stött på svårigheter med att hitta finansiering och vår tjänst växte fram som svar på behovet att underlätta för små- och medelstora företag när det gäller att hitta och jämföra företagslån.

Genom en helt digital ansökningsprocess möjliggör Creddo att företagare enklare kan navigera i det komplexa landskapet av finansieringsalternativ.

Kort om oss på Creddo
• Vi jämför över 20 långivare
• Endast en kreditupplysning via UC
• Gratis & ej bindande, svar inom 24 timmar
• Få pengarna snabbt utbetalda

Idag finns Creddo i Sverige, Finland och Nederländerna med huvudkontor i Stockholm.
För små- och medelstora företag förmedlar vi vanligtvis lån från 10,000 kronor upp till 10 miljoner kronor. På vår startsida kan du påbörja en kostnadsfri ansökan som ej är bindande.

Creddo förmedlar även större lånebelopp


Utöver vårt fokus på små- och medelstora företag har vi även möjligheten att hjälpa större företag med en mycket hög omsättning att hitta rätt lån. Creddo har tidigare förmedlat lån på över 100 miljoner kronor – om du representerar eller driver ett större bolag så kan du kontakta våra lånespecialister direkt via kundservice@creddo.se eller genom att ringa 010-551 67 02

Kontakter

Mikolaj
010 195 68 33
Agnes Sitarz
+46 72 843 77 98