Maskin AB Erlandsson & Hjorth

Postadress
Box 211
28122 Hässleholm
Besöksadress
Smides­vägen 4
28133 Hässleholm
Region
Hässleholm
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556117-6701
Grundat: 1968
Anställda: 8
Välkommen till Erlandsson & Hjorth.

Erlandsson & Hjorth grundades 1968 och idag har vi 8 anställa, som alla har många års erfarenhet av branschen.

I våra moderna lokaler kan ni välja mellan 400 nya och begagnade maskiner.
Till alla maskiner följer en funktionsgarani och vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose era individuella önskemål.

Besök gärna vår hemsida för mer info

Agenturer

ARNTZ, Tyskland (Generalagent)
ARNTZ är en Tysk sågbandstillverkare som har tillverkat skärande verktyg i över 200 år! Tillverkningen i Tyska Remscheid spänner över både Bi-metallband och hårdmetallband! Dom tillverkar också falsettslipade Taifun sågband som ger ett överlägset kapsnitt i fråga om ytnoggrannhet och snabbhet.
DANOBAT, Spanien (Generalagent)
DANOBAT är en mångårig och erfaren tillverkare av bandsågar, både horisontella och verikala. En enkel och gedigen konstruktion plus ett mycket sofistikerat och användarvänligt styrsystem gör att många väljer DANOBAT.
ERMAKSAN, Turkiet (Generalagent)
ERMAKSAN är en ledande industriorganisation som formar sektorn för plåtbearbetningsmaskiner med sin starka forskning & utveckling. ERMAKSAN producerar högkvalitativa maskiner med högteknologi med mer än sina 800 kvalificerade personal i sina moderna produktionsanläggningar som sträcker sig till en yta på 96 000 m2.
FMB, Italien (Generalagent)
Vi är generalagenter för FMB sedan 1988. FMB har ett brett pogramm med manuella, halv & helatomatiska bandsågar i olika storlekar för både gering och raksnitt.
MEBA, Tyskland (Generalagent)
Bandsågstillverkare med Tysk kvallitet. Tillverkar geringsbandsågar med svängande bygel och bandsågar för rakkapning av tvåpelartyp. Samtliga modeller med frekvensstyrd kulskruvs nedmatning.
PERS GROUP, Danmark (Generalagent)
PERS GROUP grundades för mer än 50 år sedan av Georg Pers. Pers Group tillverkar trumlingsmaskiner och tvättmaskiner. Deras sortiment innehåller idag även kemikalier och trumlingsmedel
SUN MASTER, Taiwan (Generalagent)
Shun Chuan grundades 1994 Shun Chuan grundades 1994 och har gradvis förvandlats från en leverantör av OEM-svarvprodukter till en tillverkare med sitt eget varumärke långsamt. Sedan etableringen av varumärket SUNMASTER har Shun Chuan engagerat sig i att marknadsföra sitt eget varumärke över hela världen. Vi säljer och lagerför alla Sun Masters svarvar. Både CNC och konventionella
VIPER, Taiwan (Generalagent)
ALEX-TECH heter tillverkaren av VIPER CNC-svarvar som finns i olika storlekar med subbspindel, Drivna verktyg & Y-axel mm.

Kontakter

Lasse Cehlin
VD
0451-840 20
0709-370037
Robin Cehlin
Säljare
0451-840 20
0709115669