Postadress
Mått Johanssons Väg 9
63346 Eskilstuna
Region
Eskilstuna
Södermanlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556561-5597
Grundat: 1999
Anställda: 5
Optisk mätning till tillverkningsindustrin

Vi levererar mätmaskiner med fokus på optisk mätning och multisensorteknik till tillverkningsindustrin. Med lång erfarenhet och världsledande leverantörer är vi specialister inom optisk mätning och utför service och kalibrering på alla våra produkter. Vi hjälper dig som kund att hitta rätt lösning för dina behov.

OGP Scandinavia AB bildades den 1 januari 1999 som ett systerföretag till Agenzia Mätteknik AB för att överta ansvaret för försäljning och service av Optical Gaging Products (OGP) optiska mätmaskiner i Scandinavien. Sedan dess har man utvecklat verksamheten och tagit in ytterligare leverantörer med fokus på optisk mätning med multisensorteknik.

Företagets tjänster/produkter

Maskiner: Försäljning: Mätmaskiner

Agenturer

ASH Technology, Irland
Ash Technologies videomikroskop har hjälpt över 12 000 tillverkare jorden runt att upptäcka defekter på produkter. Ash nyckelord är snabbare, bättre, lättare och effektivare avsyning med hög precision. Fokus ligger att förebygga felen genom kontroll i de högupplösta videomikroskopen även kallat digitalt mikroskop. Utrustning från Ash tillåter avsyning i mycket hög förstoring med knivskarp bild direkt på skärmen utan fördröjning.
ITP STYLI, Sverige
Itpstyli är ett systerföretag till Renishaw med fokus på tillverkning av mätspetsar till mätmaskiner av högsta kvalité.
Optical Gaging Products (OGP), USA (Generalagent)
OGP har under mer än 75 år varigt i spetsen av teknisk utveckling för metrologi. Detta har resulterat i ett välkänt varumärke världen över som leverantör av beröringsfri och multisensormätning I OGP's egna produktsortiment finner du produkter för mätning med optisk multisensorteknik, mjukvara för mätning och tillbehör som ytterligare kompletterar precisionen och hastigheten samt möjliggör framtida komplettering av sensorer och tillbehör.
Renishaw, Sverige
Renishaw är ett globalt företag för mätteknik med hög precision.
VICIVISION, Italien (Generalagent)
Vicivision tillverkar optiska axelmätmaskiner för mätning på svarvade/slipade detaljer. Deras mätteknik används inom tillverkningsindustrin men kan också ha andra appliceringsområden så som medicinska tillämpningar. De arbetar också med att leverera egen mjukvara till deras maskiner och har över 40 tekniska center i världen.

Kontakter

Henric Hilmersson
+46 16-17 11 63
Robert Landin
+46 16-17 11 58
Henrik Dahlgren
+46 16-17 11 61