Postadress
Kolono­vägen 63
37154 Karlskrona
Region
Karlskrona
Blekinge län
Sverige
Organisationsnummer:
556733-8461
Grundat: 2007
Anställda: 3
ReTec Miljö AB är specialister på maskinutrustning inom materialhantering, återvinning och avfall. Hos ReTec har vi ett brett utbud inom industriella krossar och sorteringsutrustning såväl som egen produktutveckling och tillverkning med kunder inom de flesta industriområden. Vi utför även kompletta installationer och service av våra produkter.

Välkomna att kontakta oss !

Agenturer

Ecostar, Italien (Generalagent)
Ecostar tillverkar mobila stjärnsiktar och stationära såll. Deras unika, patenterade skivor gör att du får den bästa möjliga separering och en hög kapacitet på upp till 200 t/h.
Godswill, Taiwan (Generalagent)
ReTec säljer Godswill-balpressar i samarbete med balpressjättarna Whitham Mills Engineering i England. Balpressarnas design maximerar baldensiteten och optimerar volymen, via de 40 förprogrammerade inställningarna får du ut det mesta av den utvalda fraktionen och materialet. I sortimentet finns både kanalbalpressar och twin ram-balpressar i många olika storlekar.
Nihot, Nederländerna (Generalagent)
Nihot tillverkar vindsiktar. De har ett brett sortiment av olika vindsiktar, så det går att hitta en vindsikt för precis dit material och dina behov. Det går även att sortera i 2 eller 3 fraktioner.
Redwave, Österrike (Generalagent)
Redwave är branschledande inom XRF (X-ray Fluorescent) optisk sorteringsteknik. Redwave sorteringsteknologi möjliggör en helautomatisk sortering av återvinningsbara material och används med stor framgång över hela världen. Sortering sker efter färg, material eller kemisk sammansättning.
SMICON, Nederländerna (Generalagent)
SMICON tillverkar maskinutrustning för organiskt avfall. Det innebär huvudsakligen biokvarnar för förbehandling av organiskt-, livsmedels- och matavfall, men portföljen innehåller också skruvpressar och kärltvätt.
UNTHA Shredding Technology, Österrike (Generalagent)
UNTHA tillverkar krossar och erbjuder både krossar till de flesta behov. I portföljen finns bland annat långsamtgående krossar, 1-, 2- och 4-valsiga krossar, enstegskrossar, grovkrossar, finkrossar och förkrossar i den högsta kvalité.

Kontakter

Esben Crafack Jensen
070 337 20 34