Postadress
Cement­vägen 24
13650 Jordbro
Region
Haninge
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559212-7988
Grundat: 2019
Anställda: Ej angivet
Allt inom lagerinredningar

SVEA Lagerinredningar AB arbetar med alla sorter och fabrikat av lagerutrustning. Förutom dom vanliga “standardprodukterna” så har vi även ett brett utbud av begagnat material. Med eget lager i Huddinge kan vi leverera snabbt inom hela Stockholm, eller om det önskas, så kan det hämtas på plats.

Vi köper, säljer, monterar och reparerar allt inom lager, åt industrier och företag i hela Sverige.

Anpassade lösningar för varje kund! Alla kunder har olika behov och vårat jobb är att optimera ert lager för just er verksamhet. Vad ni än kan tänkas behöva, om det så är pallställ, hyllställ, grenställ, plastlådor eller entresol så kan vi hjälpa till att hitta bästa lösningen för er.

Behöver ni besiktiga ert lager? Vi utför professionella besiktningar, efter avslutad besiktning får ni av oss, ritningar med markeringar och ett tydligt protokoll som är enkelt att följa när anmärkningarna senare åtgärdas. Om så önskas kan vi, i samband med besiktning, lämna en offert på samtliga åtgärder som behöver fixas. Besiktningar sker enligt EN 15635

Kundservice och återkommande kunder är viktigt för oss, vilket är en av grundpelarna som vår verksamhet är uppbyggd på. En nöjd kund är en bra kund!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert! Vi ser fram emot ett långvarigt samarbete!

Kontakter

Osku Kailokari
Teknisk säljare
0730253040
Per Ericsson
0730260688
Patrik Norén
Säljare
0730488054

Filmer

Montage entresol Morgongåva