Postadress
Enhagsslingan 6
18740 Täby
Region
Täby
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556399-6247
Grundat: 1990
Anställda: 5
Välkommen till Treston AB!

Pålitliga, ergonomiska arbetsstationer och förvaring!

TRESTON är ett Finskt Industriföretag och har utvecklat och tillverkat arbetsbord, vagnar, stolar och olika förvaringslösningar i över 50 år. All produktion sker i egna fabriker i Finland.

Vi är en av Europas ledande tillverkare av Arbetsplatsutrustning och Förvaringslösningar till alla typer av arbetsplatser. Elektronikindustrin är en av våra viktigaste kunder. Treston har dotterbolag i Sverige, Tyskland, Storbritannien, Frankrike och USA samt agentverksamhet i många delar av världen. Treston är ett ISO 9001:2008 certifierat företag där produkterna även är TÜV-godkända. Naturligtvis är våra ESD-produkter testade och godkända enligt Internationell standard (IEC-61340-5-1)

Som tillverkare av våra egna produkter har vi full kontroll över design, funktion och kvalitet. Vi förstår också kraven inom olika typer av industrier att hela tiden bli flexiblare och effektivare. Våra modulbyggda arbetsbänkar och justerbara arbetsbord är designade för att underlätta för Er att möta dessa krav och bibehålla Er konkurrenskraft. För elektronikindustrin har vi ett brett utbud av ESD-Produkter. Vi har även produkter som är testade och godkända för användning i renrumsmiljö.

Oavsett om våra produkter används i en tillverkningsindustri, ett tekniskt labb eller på en oljerigg gör våra hållbara och mångsidiga arbetsbord och förvaringslösningar det möjligt för våra kunder att anpassa sig till de senaste tillverkningsmetoderna för att förbättra sina resultat.

Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

Treston Oy (FI)

Certifieringar

ISO 14001:2008 – ISO 9001:2008

Kontakter

Peter Bergkvist
Key Account Manager/Stockholm Mälardalen
070-4955774
Tobias Lager
Key Account Manager/Södra Sverige
073-3378802